Recension av Marina Miracle Amaranth facial oil!

marianmiracle-3
marianmiracle-8

Nu har jag gått igenom hela Marina Miracles sortiment och känner mig lite av en expert, hehe. Jag har skrivit om hennes produkter innan och det är för att jag verkligen vill rekommendera sådant som jag känner fungerar och ger resultat. Marinas produkter är väl genom tänkta och otroligt rena. Det är mer än bara en “vanlig” olja. Produkterna är skapade med aktiva ingredienser som ger effekt långt utöver enbart oljans effekt.

Den sista produkten som jag nu testat ett tag heter Amaranth facial oil och är tänkt som en ansiktsoljan, som kan användas både morgon och kväll. Oljan är en ekologisk anti-age olja som doftar yling ylang och grapefrukt. Jag älskar citrus doften som är en röd tråd genom alla Marinas produkter. Ansiktsoljan innehåller bl.a extrakt från tranbär och är fylld med antioxidanter som skyddar huden samtidigt som den återfuktar. Oljan passar bra till mogen hud och även den som har väldigt torr hud.

Jag tycker om alla Marinas oljor och jag skulle nog inte säga att man direkt behöver börja med denna oljan. Amaranth oljan kostar lite mera än de andra oljorna och har man en mindre plånbok är Herbal oljan eller Argan night serum minst lika bra enligt mig. Jag har kännt effekt av Marinas oljor redan från första gången jag använde dem och då syftar jag på att jag upplever att min hy får mera lyster, mina små finnar försvinner och huden känns allmänt slätare och mera levande. Oljorna jag använt innan är Herbal och Argan night serum.

Har man en mognare hy och letar efter en lyxigare produkt kan denna absolut vara ett alternativ. Den får betyg 4/5.


A product that I’ve tested for a while is the Amaranth Facial Oil and it is a facial oil, which can be used both morning and evening. The oil is an organic anti-age oil that has the scent of ylang-ylang and grapefruit. I love the citrus scent that is a red thread through all of Marinas products. The facial oil contains, among other things, cranberry extracts and is filled with anti-oxidants that protect the skin while moisturizing. The oil is perfect for mature skin and also for people with very dry skin.

I like all of Marina’s oils and I would probably not say that you need to start with this oil right away. The Amaranth oil costs a little more than the other oils and if you have a “smaller wallet”, the herbal oil or Argan night serum is at least as good as the Amaranth oil. I have felt the effects of Marina’s products from the first time I used them, and by that, I mean that my skin feels generally smoother and more alive. The oils I used before are Herbal and Argan night serum.

If you have a more mature skin and looking for a more luxurious product, this can definitely be an option. I will give it rate 4/5.

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *