Spanar in nyheterna från Australiensiska märket Inika!

PRESSEVENT INIKA

Godmorgon! Jag vill visa upp lite kul nyheter från ett Australiensiskt företag som heter Inika, som hade lansering av sin nya mascara i torsdags. Inika som är ekologiskt och väl certifierat känner jag till, då jag själv har bott i Australien & följer de flesta stora bloggare från down under. En av dem använder Inika flitigt & jag har varit nyfiken sedan jag såg dem på hennes kanal. Så jag var mycket taggad på eventet i torsdags. Jag har själv bara provat en av Inikas podukter, men nu har jag fått testa många av deras nyheter, som kommer om några veckor & vissa om någon månad. Läppglansen & deras cream highlighter är mina favoriter just nu.

inikabeauty-2 inikabeauty-3 inikabeauty-4 inikabeauty-6 inikabeauty-8 inikabeauty inikabeauty-9

 

Ovan så ser du mig tillsammans med Inikas VD Tony, som flög hela vägen från Australien Melbourne, där jag faktiskt bott i några månader. Det var otroligt roligt att träffa honom & resten av Sverige/Europa teamet. Under eventet fick vi se samples av massor av otroligt fint smink. Färgerna känns pigmenterade och genom tänkta. Har ju inte provat dem på mig själv så resultatet återstår att se. Jag fick även “swatcha” deras fullkomligt gudomliga läppgloss. Dessa kan jag redan säga att jag kommer vilja ha till hösten i min väska!! Följer ni mig på insta eller snap @mayanestorov så såg du säkert hur färgerna såg ut på min hand. Om inte så joina så att vi kan ses på flera ställen.

Det kan hända att jag kommer göra en närmare titt på deras mascara & kanske blanda in flera av deras produkter i en makeup på bloggen/vloggen bara för att visa dig närmare hur det ser ut. Fast det blir om någon vecka i så fall. Håll utkik helt eneklt. Du får gärna berätta om du vill se något speciellt test. Puss & kärlek Maya


 

 

Good morning! I want to show you some makeup news from an Australian company called Inika, which launched their new mascara this Thursday.  I have only tried one of Inika’s products before, but now I had the chance to try even more products of theirs who they actually are launching now, in a few weeks & some in a month. Their lip gloss & their creamy highlighter are two of my favorites right now. Love them!

Above you see me together with Inika’s CEO Tony, who flew all the way from Australia Melbourne, where I actually lived for a few months. It was incredibly fun to meet him and the rest of the crew from Sweden / Europe team.
During the event, I tried samples of their makeup & the colors feel pigmented and soft. I have not tried them on myself so the result remains to be seen, but I got to “swatch” their perfectly divine lip gloss on my hand. The gloss I can already say that I need it in my bag asap.
If you are following me on insta or snap @mayanestorov you got a glims on how the colors looked like on my hand. If not then join so that we can meet in several places.

It may happen that I will take a closer look at their mascara and maybe mix in several of their products in a makeup on the blog / vlog just to show you how it looks. Though there will be a few weeks in that case. Keep looking all the way. You are welcome to tell us if you want to see a special test. Puss & Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *