Smoothies på tre sätt – tre recept!

Du märkte säkert att det inte kom inte upp någon video i söndags… alltså jag har knappt haft tid att andas förra veckan och denna är likadan. Hinner inte med helt enkelt, men jag har två videor inspelade som bara ligger och väntar på att bli redigerade. Så fort jag hittar tid (ikväll kanske) så ska jag fixa så att de kommer upp. Jag har nämligen 4 stora jobb och i de jobben har jag massa små projekt så just nu vill jag dela på mig och helst åka på semester. Allt jag gör är fantastiskt roligt, men trött, kort och glad är jag som Pernilla Wahlgrens nya show heter.

Nog om min tid jag har satt ihop alla mina tre smoothie recept om kommer med en tillhörande video som jag förhoppningsvis får upp till på söndag.
Här kommer dem i alla fall och jag hoppas att du gillar dem. Berätta gärna om du provar dem. Det skulle göra mig jätte glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smoothies kan ju göras i oändliga smaker, med alla möjliga konsistenser. Jag har gjort tre stycken, där alla passar lika bra som mellis, frukost eller dessert. Med viss modifikations så klart.

Njut av din smoothie och ha en fin vecka. Stor kram Maya


Hi! Here are all three of my smoothie recipes. I hope you like them. Please tell me which one is your favorite if you try them. It would make me happy.

Smoothies can be made with endless flavors and with all kinds of consistency. I have made three, where everyone is as good as a snack, breakfast or dessert. With some modification, of course.

Smoothie Bowl – Click!
Vegan Milkshake – Click!
Green smoothie – Click!
Enjoy your smoothie and have a nice week. Great hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *