Så ser Inikas nya Long lash mascara ut på mig!

Jag är sjukt kräsen när det gäller mascaror & har inte hittat någon “ren” & eko mascara än som jag tycker håller måtet. Idag satte jag dock Inikas long lash mascara to the test. Så här tyckte jag om resultatet & så här såg den ut på mig.

inikamascara
inikamascara-3

 

Marcaran överaskade mig med sin svärta redan efter ett drag med borsten. När jag köper mascara vill jag att den ska vara svart, till och med extra svart. Inikas nya mascara ger mycket bra färg, men jag känner ändå att jag behöver jobba lite med den för att få volym. Nu har jag bara använt den en gång & alla mascaror kräver några gångerns användning för att den ska sätta sig. Så vi får väl se efter några gångern användning.
Det är en mascara som heter long lash & den lever delvis upp till namnet, men inte till 100% enligt min standard. Jag får långa fransar men inte tjocka långa, som jag hade förväntat mig då den var så svart. Dock vill jag ändå ge den ett högt betyg för att vara en eko mascara. Jag skulle absolut köpa denna mascaran igenom & bland eko mascaror från tex UNE så ligger Inikas long lash i toppen. Betyg 4/5.

Vad tycker du när du tittar på bilden av mig? Mascaran går att hitta på bl.a utvalda Life butiker & Hälsokraft. Kärlek Maya


 

 

I’m extremely picky when it comes to mascaras & have not yet found any “clean” & eco mascara that I think matches my needs. Today, however, I put Inikas long lash mascara to the test. This is how I found the result.

The Marcara surprised me with its black color after only one brush stroke. When I buy a mascara, I want it to be black, even extra black. Inika’s new mascara gives a very good color, but I still feel that I need to work a bit to achieve volume. Now I’ve only used it once & all mascaras require some time usages for it to be good. 

The mascara is called long lash & it lives up to the name, but not a 100% according to my standard. I get long lashes but not thick long, as I had expected since it’s black. However, I still want to give it a high rating for being an eco mascara. I would definitely buy this mascara again. Rating 4/5.

What do you think about the mascara when you look at my image? Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *