Perfekt bröd recept utan jäst till dig som äter glutenfritt

Bröd recept utan jäst – så här gör man! Här har jag det bästa bröd receptet som jag vet helt utan jäst. Det är gjort på något som kalas för aktiverat bovete. Läs mera om det längre ner. Detta bröd är magiskt gott & jag kan göra det i oändlighet till frukost. Här kommer receptet & jag hoppas du också uppskattar det lika mycket som jag…

Bröd recept utan jäst

Då jag vill äta så rent som möjligt, utan massa onödigheter som kan irritera magen är detta bröd recept utan jäst perfekt. Aktiverat bovete innebär att man blötlägger bovetet i vatten ca 6 timmar eller över natten. Brödet blir matigt, fiberrikt & otroligt gott. Här kommer receptet – klick! Kärlek Maya


Hi, beauty!
Here you have a great gluten-free bread that also is yeast-free. Its sooo good that you will want to make it all the time. Here you have the recipe – click
Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *