Non-toxic bottle

_MG_0913

God söndag på er! Hoppas gårdagen varit toppen och att ni både har fått svettas lite samt återhämtar er en aning.
Igår var min vilodag och jag återhämtade mig från veckan samt all min tuffa träning. Jag ägnade gårdagen åt att umgås och äta massvis med god nyttig mat samt bakade härlig rawfood tårta. Receptet kommer upp på bloggen senare i veckan och jag kan säga er att det är mumsiga grejer! 😛

Nu är det dags att packa väskan igen och svettas lite samt få igång alla härliga ämnen som frigörs i kroppen.
Jag har vissa saker som alltid dimper ner i träningsväskan och det är bl.a. en rawfood bar, träningshandskar, ekologisk aluminiumfri deododrant samt min bästa accessoar den rosa giftfria glas flaskan som ni ser på bilden ovan.

Tänker ni ofta på vilken typ av flaska ni använder till gymet?

Jag har medvetet valt en flaska som är gjord av glas med skruvkork. Då jag dricker av min flaska hela tiden under mitt träningspass är det viktigt för mig att veta att den är giftfri samt att jag inte behöver fingrar på munstycket för att dricka, då händerna ofta är svettiga och fulla av bakterier. Flaskan jag använder är från Lorna Jane, men du kan även hitta bra flaskor i andra märken. För bättre platskoll kan du besöka min facebook sida och läsa en bra artikel från kurera.se ang giftfria flaskor.

Ha en fortsatt trevlig söndag! 
Kram Maya

English

Good Sunday to you all! Hope yesterday was great and that you both have had the time to sweat a little but also recover.
Yesterday was my day off and I recovered from the week, and all my hard training. I spent yesterday socializing and eating lots of good wholesome food and baked a lovely raw food cake. The recipe will comes up on the blog later this week and I can tell you that it is yummy stuff! 😛

Now it’s time to pack your bags, sweat it out and get all the lovely substances going in your body. 
I have certain things that always go in my gym bag,  a rawfood bar, workout gloves, organic aluminum free deododrant and my best accessory a pink-toxicfree glass bottle that you see in the picture above.

Do you ever think of what type of bottle you use the gym?
I have deliberately chosen a bottle that is made of glass with a screw cap. Since I drink out of my bottle all the time during my workouts, it is important for me to know that it is non-toxic and I do not have to fingers on the nozzle to drink because the hands are often sweaty and full of bacteria. The bottle I use is from Lorna Jane.

Have a nice Sunday!
Hugs Maya

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *