Lider du av parasiter?

Som ni säkert har läst några gånger i bloggen har jag kontinuerligt gått på kinesologi behandling på kliniken Carrier Carrier i Sthlm pga att jag en gång för alla vill gå till botten av mina magproblem. Jag har som jag skrivit innan varit på en hel del “vanliga” läkarbesök och ingen har kunnat hitta problemet, men när jag fick gå på behandling hos Christina och Pernilla på Carrier Carrier hittade de orsaken till mitt lidande, nämligen parasiter. Ja, ni hörde rätt parasiter!

Tydligen är parasiter och parasitsjukdomar vanligare än många människor tror och kan ställa till stora problem i kroppen. Som tur är kan parasitsjukdomar behandlas på olika sätt.
Jag själv har gått en lång kur, som jag började med för ca 5 månader sedan, där jag äter kosttillskott & örter för att hjälpa kroppen att läka sig själv och få ut parasiterna ur min tarm där de har bott länge. Efter en tid med behandling, som inte är slut än, har jag faktiskt fått ut en borelia parasit.
Jag fick faktiskt se den och (detta är lite äckligt) kände när den kom ut. Några dagar efter att det var ute ur mitt system kände jag tydligt hur bra min tarm började fungera igen och helt plötsligt var mina problem bättre med 70%. Helt sjukt efter 10 år, men det är verkligen sant!!
Nya tester hos Pernilla på Carrier Carrier har dessutom visa att den är helt borta.

Oslagbar superfakta om parasiter: parasiter kan vi få i oss på många sätt tex från våra husdjur, genom att äta rå (inte genomstekt) kött och fisk, dricka förorenat vatten utomlands m.m. Många människor har parasiter i sin kropp och detta utan att veta om det. De gör störst skada i tarmsystemet, där de ofta bosätter sig, men kan även leva på andra ställen som i levern. I tarmarna kan de gömma sig och bygga bon i våra tarmfickor.
Fy, det kryper i hela kroppen när jag tänker på att jag har haft en sådant “rackare” i min tarm.
Tydliga tecken om du har problem med parasiter kan tex vara: kroniska matsmältningsproblem, som jag hade. Gaser i magen eller upplåst mage efter att du ätit, diarré/förstoppning eller ovanligt stor trötthet.

Ta hand om dig och din tarm. Jag är otroligt tacksam för att CarrierCarrier kliniken kunde hjälpa mig. Hälsa & kärlek Maya

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

English

Sorry my amazing angels, but today you have to use google translate!
I have written a long post about me getting rid of parasites so this one you would want to read about.

Health & love Maya

Follow:
We are in this together so please share: