Gör mina mjölkfria praliner till dina nära & kära idag!

Gör mina mjölkfria praliner till dina nära & kära idag!

Nästan varje år gör jag dessa otroligt enkla praliner på alla hjärtansdag eller någon annan dag där jag vill lyxa till det med goda praliner. Jag är egentligen ingen stor firare av alla hjärtansdag, men är du det så tycker jag absolut att du ska strunta i att köpa choklad och prova att göra mina otroligt enkla gluten- & mjölkfri samt vit raffinerat sockerfria hallon fyllda choklad praliner.

Länken hitta du nedan så det är bara att klicka dig vidare till receptet. Trevlig alla hjärtansdag & njut av all kärlek i luften. Puss Maya


Almost every year I make these incredibly simple chocolates pralines on Valentines day or any other day for that matter where I want to eat luxury chocolates. Actually I do not celebrate Valentines day that much, but if you are you should absolutely try to make my incredibly simple gluten- and dairy-free & without white refined sugar raspberry-filled chocolates.

The link you will find above, so just click through to the recipe. Have a nice Valentines day & enjoy all the love in the air. Kiss kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *