Det hållbara köket – intervju med Johan Gottberg!

Johan Gottberg – Det hållbara köket! Jag studerade till journalist förra året och som slutprojekt skapade jag ett program, som jag döpte till Det hållbara köket, där jag bl.a. intervjuade en del inflytelesrika människor och företag inom det hållbara köket i Sverige.

Johan Gottberg

Ingen har ju missat att mat är en av mina stora passioner i livet och just den hållbara mat och köksfrågan är ju högst aktuell, men hur kan man egentligen som konsumt påverka och förändra? Jag försöker svara på just den frågan.

Först ur är Johan Gottberg Hållbarhetsexpert, mannen som vände upp och ner på det mesta när han startade lunchrestaurangen K-märkt Garnisonen i Stockholm. Idag är han konsult och skapar ökad hållbarhet och långsiktiga förändringar i branschen.

Fler avsnitt kommer med bl.a. Coops hållbarhetsansvarig Charlotta och Rawfood entreprenör Linda Nilsson. Enjoy!

Bilder från Martin & Cervera, Exceptionell råvara samt ttgfoodandlife


Last year I studied to become a Journalist and as a final project, I created a radio show where I interviewed influential people in the sustainable food industry in Sweden. So, I am super sorry to you all my English readers but this post is only in Swedish and so is the radio interview. But, more amazing content is coming so you won’t be left out. Lots of love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *