Bilder från Rawood eventet på Körunda!

För några veckor sedan hade jag ett event på Körunda tillsammans med tidningen ToppHälsa och bla Lovisa Sandström. Anledningen till att jag har väntat ett tag med att lägga ut bilderna är för att vi hade en fotograf som tog bilder så jag kunde fokusera på alla deltagare. Jag väntar fortfarande på de utvalda bilderna, men för att ni ska få er en härligt bild av hur det såg ut innan vi satte igång lägger jag ut mina bilder jag tog.

körunda
körunda
körunda

Det blev ett mycket lyckat event och snart kommer ni få se mera utan mig och min Rawfood. Så fort bilderna kommer från fotografen kommer jag att lägga ut dem också.
Spana in Körundas hemsida för att hålla koll på deras event, då de har tränings/hälsoevent titt som tätt.

Njut av din dag finaste du! Kärlek Maya


Some weeks ago I had an event at Körunda hotel outside of Sthlm where I made dlish Rawfood cakes with a group of 4o people. It was a great event and i will promise you that you will se much more of me and my rawfood in the future.

The pics above are taken by me and I am stil waiting for pics from the photografer that where on location. As soon as I will get them i promise to post hem here. 
Enjoy your day! Big hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *