4 delikata recept perfekta för dig!

Hej min ängel! Hur har din söndag varit?
Jag har njutit och gått en låååånng power walk tillsammans med min pojkvän. Det var ju så klart underbart och alla ljuvliga vårtecken, som poppar upp över allt. Är det inte mysigt!?

För att inspirera dig denna söndag tänkte jag göra en summering av några delikata recept från de senaste veckorna. Skulle du gilla om jag gjorde det varje vecka? Kommentera gärna nedanför inlägget med ett hjärta om du vill att jag ska göra det.

Min coconut- & cocochoco milk var bara “to-die-for” och så perfekt till kaffet eller bara dricka som den är. Receptet hittar du här fina!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag äter inte godsaker och glass så offta, även om jag älskar det, men när jag gjorde denna raw choklad glass för första gången så blev jag “hooked”. OBS! varnar för beroende! Receptet hittar du här! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Chokladglass kan ju avnjutas på många sätt och tillsammans med veganska våfflor blir det en oslagbar combo. Detta recept är yummy och du hittar det här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Till sist men inte minst behöver man ju även äta vanlig mat och inte bara desserter, även om det är de hjärnan vill ha. Min helt vanliga äggröra med ångkokt broccoli och svarvad zucchini är en bra och enkel lunch för alla, då den innehåller vitaminer, mineraler och massvis med protein. Receptet hittar du här! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fortsätt att njuta av din söndag och tack för att du tittade in hos mig. Stor kram Maya


Hi you! How have your Sunday been?
Mine has been great and I have enjoying the outdoors & the weather here in Stockholm all day.
The spring is here and the flowers are popping out everywhere. 
Today I will share some of my favorite recipes. Its kinda like a recap of the last weeks recipes. 

1. Cocochoco nutmilk here!
2. Raw choco ice-cream here
3
. Vegan waffles with the cocochoco ic-cream here
4. Scrambled eggs with broccoli & zucchini here

Enjoy your Sunday. Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *