Vilken kamera använder jag?

Hej mina änglar! Onsdag och solen skiner underbart, men omg vad kallt det är!
Jag får ofta beröm för min bilder i bloggen (det tackar jag för) och då även frågor kring vilken kamera jag använder. Givetvis vill jag svara på alla era frågor samt tipsar och hjälpa er i denna kamera djungel.
Att införskaffa sig en ordentlig kamera som bloggare skulle jag säga är A & O och ända sedan jag skaffade mig Olympus PEN E-PL5 för ca 3 år sedan har jag älskat den. Idag har jag tre Olympus kameror, som jag använder till olika ändamål. Alla gör underverk för min blogg!

Vilken kamera använder jag? Just nu använder jag mest Olympus OM-D E-M5 MARK II, som är en fantastiskt bra systemkamera. Jag fullkomligt älskar den och kallar den för min bästa vän och business partner, då det är tack vare den kameran jag tar bra bilder. Denna kamera gör att det blir lätt, roligt och kreativt att ta bilder och filma. Jag tar mina bilder mestadels i RAW, det kan dock ta mycket plats på datorn, då filerna är stora, men bilderna blir så mycket bättre.
Kameran har trådlös bildöverföring och fantastisk bildstabilisator som gör det möjligt att fota & filma i rörelse utan risk för suddiga bilder.

IMG_6869

Förutom OM-D har jag även en “blogg” kamera PEN E-PL-5, som är super smidig att ha med sig, då den är liten och behändig och ett plus är att den är otroligt snygg också. Även den tar mycket fina bilder och har trådlös bildöverföring. Perfekt att ha i väskan vid alla tillfällen. Sedan kommer vi till mig röda vattentätta “extrem” kamera som är en lojal äventyrare i alla väder – Olympus tough TG-4!
Du kan både fota & filma med den under vatten utan problem och även den har trådlös bildöverföring. Den är dammsäker, stöttsäker och frystålig på -10C, bör jag säga mer än att den aldrig sviker mig. Alla dessa tre kameror fyller en funktion i mitt arbete, men den jag använder mest till vardags är OM-D.

Hoppas jag hr kunnat hjälpa er med mina tips!
Lycka till med ert köp.
Kramar Maya


 

Hi my amazing angels! How are you guys? 

I have written a blog post about what camera I use and the answer is Olympus. I have three cameras that I love OM-D E-M 5 MARK II, Pen E- Pl 5 & Tough TG-4.

If you want to read the whole blogg post you have to use google translate. Sorry for that!
Big hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share: