Raw attitude Malaga – raw vegan cafe

Precis som rubriken skriver hittade jag ett super mysigt raw & veganskt cafe i området Soho i Malaga, som också faktiskt finns i Fuengirola. De serverar rawfood och veganska rätter samt smarriga desserter. Du som känner mig vet att jag är ett big fan av gluten & raw desserter. Så, så klart var jag tvungen att prova och jag valde en vegansk glutenfri paj. Om du följer mig på instastories så har du säkert redan sett den.

Cafeet jag besökte heter Rawattitude och har även en tillhörande shop, där du kan köpa diverse matvaror. Se mera från bilderna nedan.

Raw atittude malaga-7
Raw atittude malaga-6
Raw atittude malaga-5

Då det var 34 grader och sol i Malaga dagen då jag besökte Raw attitude (det var det i och för sig alla dagar) satte jag så klart mig i solen. Älskar när det är varmt, skönt och svettigt. Nu skojar jag inte. Jag gör verkligen det och får aldrig nog av värmen. Hurusom satte jag mig i solen med min kalla gaspacho, rawfood sallad med fermenterade grönsaker & raw plättar samt en hemmagjord lemonad. Desserten kan du som sagt se på min instagram – @mayanestorov
Maten jag valde var ok. Inte det godaste jag ätit, men perfekt i värmen. Besöker du Raw attitude så skulle jag rekommendera dig att prova en pizza eller någon av deras bowls. 

Man kan smaka & känna i Raw attitudes mat att det verkligen brinner för 100% ren ekologisk mat, som är fräsch och fylld av näring. De har inte tonvis med valmöjligheter på menyn, men de erbjuder ett sortiment som har tanke bakom. De erbjuder till och med program om du vill juica under din vistelse i Malaga eller kanske detoxa och läka något. Jag älskar att alternativen finns och kostar inte så mycket heller. Du hittar all info på deras hemsida här! 

Jag citerar Raw attitude Malaga nedan: 

“We design food with the intention of providing a healthy, colorful, balancing and innovative alternative, the Healthy Deli, founded by Vanda Lakatos and her team, is based on plant nutrition as a way to create harmony in our body while cooperating with Nature as well as discover the original delights that this kind of cooking can provide us.” 

Här slutar min Malaga hälsosamma mat guide och i nästa inlägg fortsätter jag min resa till mitt älskade Marbella. Där hittade jag en hel del favorit caféer och restauranger, som var magiska. Vi ses snart igen. Puss 


Like the headline is saying, I found a super cozy raw & vegan cafe in the Soho area of Malaga. You can also find the same café in Fuengirola actually. They serve raw food and vegan dishes as well as delicious desserts. You, who know me know I’m a big fan of gluten & raw desserts. So, of course, I had to try one of them and I chose a vegan gluten-free pie. If you follow me on instastories, you’ve probably already seen it.

The cafe is called Raw attitude and also has an associated shop, where you can buy various healthy foods. See more from the pictures above.

Since it was 34 degrees and sunshine in Malaga the day I visited Raw attitude I clearly took a seat outside in the sun. I love when it’s hot, nice and sweaty. I’m not kidding. I really like it and never get enough. Anywho I sat myself down in the sun with my cold gazpacho, raw food salad with fermented vegetables & raw pancakes and a homemade lemonade. The dessert, you can find at Instagram – @mayanestorov
The food I chose was ok. Not the best I’ve eaten, but perfect in the heat. If you visit Raw attitude, I would recommend you to try a pizza or any of their bowls.

You can taste and feel in Raw Attitude’s food that they really focus on a 100% pure organic food, fresh and filled with nutrition. They do not have a ton of choices on the menu, but they offer a variety of food that has been thought of. They even offer programs if you want juice during your stay in Malaga or maybe detox and heal. I love the options available and the programs do not cost much either. You will find all the info on their website here!

I quote them below:

“We design food with the intention of providing a healthy, colorful, balanced and innovative alternative, the Healthy Deli, founded by Vantaa Lakatos and her team, is based on plant nutrition as a way to create harmony in our body while cooperating with Nature as well as discover the original delights that this kind of cooking can provide us .

My Malaga healthy food guide ends here and in the next posts, I will continue my trip to my beloved Marbella. There I found a lot of favorite cafes and restaurants, which were magical. See you again soon. Kiss

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *