Nu är det mycket på en gång!

Ja som det brukar vara så kommer allt på en gång i livet. Imorgon tävlar jag i att bli Sverige mästare i att göra smoothies och juicer hela dagen. Önska mig lycka till. På Onsdag förebereder jag inför min födelsedag som är till helgen. Fyller nämligen år på lördag. Jag blir 25 igen, nej hehe jag blir 36. Förutom det arbetar jag på Be.Core och försöker få ihop tiden till podden, bloggen och allt annat jag också gör.

mayanestorov

Du undrar säkert var jag vill komma med detta jag skriver. Jo, bl.a. att jag och Ivan kommer enbart att släppa två eller tre poddavsnitt till innan sommaren för vi alla behöver lite semester. Ingen stress dock för vi kommer fortsätta till hösten igen, med en rad nya avsnitt. Utöver den info så kommer det mesta att fortsätta som vanligt. Jag kommer ta lite semester under sommaren, men det kommer nog inte påverka bloggen speciellt mycket. Däremot kommer det att ske lite förändrigar till hösten. Bara positiva men det tar vi då. Nu ska jag hoppa på cykeln och cykla till Be.Core. Vi hörs sen och jag kommer uppdatera från tävligen imorgon på instastories – häng med mig där @mayanestorov


 

Yes, as it usually is, everything comes at once in life. Tomorrow I compete in becoming Sweden’s champion in making smoothies and juices all day long. Wish me luck. On Wednesday, I am preparing for my birthday that is this weekend. I am 25 again, no hehe I’ll be 36. Besides that, I work on Be.Core and try to get some time for the pod, blog and everything else I do.

You’re maybe wondering where I want to say with this. Okej, among other things that I am trying to say, is that I and Ivan will only release two or three more podcast episodes before the summer because we all need some vacation. No stress, however, because we will continue fall again, with a series of new episodes. In addition to that info, most things will continue as usual. I will take some vacation this summer, but that will probably not affect the blog very much. On the other hand, there will be some changes in the autumn. Only positive, but I will get back to that later. Now I’m hoping on my bike and cycling to Be.Core. Talk to you later and I will update from tomorrows contest on instastories – hang with me there @mayanestorov

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *