Mina tips för att få ett giftfritt hår!

Så här gör jag för att få ett giftfritt hår

mayanestorovbeauty35-5-1024x976

När jag övergick från en koventionell frisör till en grön frisör hände det ganska fort saker med mitt hår och med min hårbotten. Alltså till det positiva. Anledningen till att jag bytte var för att jag upplevde mitt hår som väldigt torrt och livlöst. Mitt hår är en del av mitt yttre, som signifierar mig och mitt utseende. Jag har hela livet tyckt om min kalufs samt velat ta hand om den. Därför blev jag otroligt ledsen när jag började märka att det inte alls kändes friskt och levande längre trots dyra besök och produkter.
Efter mitt första grön salong besök rekommenderade min frisör mig att börja reparera håret och jag fick tips om balsammetoden. Den metoden gjorde susen och “återställde” faktiskt livet i mina strån. Jag är otroligt glad över det och nu två år senare är mitt hår friskare än någonsin. Det har såklart även med min kost att göra och all inre detox som jag gjort de senaste åren. Allt hänger ihop!
Nedan hittar du mina tips på hur man kan gå tillväga för att få ett giftfritt hår på bästa sätt.

  • Läs mera om hur du använder balsammetoden – klick!
  • Video i samarbete med grönsalong Brunsfrisörer som finns nere i skåne – klick!
  • Video från grönsasalong Greenheads som finns i Stockholm (inget samarbete) – klick!

Lycka till med håret och hoppas du gillade mina tips. Kommentera gärna om det är något du undrar över. Med kärlek Maya


When I moved from a “normal” hairdresser to a green hairdresser, things started to happen with my hair and my scalp quite quick. For the positive. The reason I changed was that I experienced my hair very dry and lifeless quite soon after my visit to the hairdresser. My hair is part of my exterior that signifies me and my appearance. I was therefore incredibly sad when I began to notice that the hair did not feel fresh and alive anymore despite expensive visits and products.
After my first green salon visit, my hairdresser recommended me to start repairing my hair and I got tips on the conditioner method, which made me see life in my hair. I’m incredibly happy about it and now two years later my hair is healthier than ever before. Of course, it also has to do with my diet and all the detox that I have done over the past two years. Everything is connected.
Below are my tips on how to get a poison-free hair in the best way.

Read more about how I use the conditioner method – click!
Clean products I recommend from Bruns & Yarok.

Good luck with your hair and hope you liked my tips. Please comment if there is anything you’re wondering about. Great hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *