Marbella – hamnade i Spanien helt plötsligt!

Sen vi hördes sist var jag i Stockholm och berättade om varför jag tog en bloggpaus. Nu befinner jag mig i Spanien och närmare bestämt Malaga och idag är jag i Marbella. Jag har nu varit här i 1 veckas tid och kommer stanna en vecka till. Min tanke var att blogga precis innan jag skulle åka, men ibland är timingen inte rätt och då är den inte rätt. Nu har jag landat på solkusten och kände att det var dags att titta in. Jag kommer att blogga mera regelbundet framöver, men nu när jag håller på att komma igång så är allt lite ovisst. Läs mera om just det i mitt senaste inlägg om bloggpaus här..

Nu undrar du säkert vad jag gör på solkusten? Det är så enkelt som att mitt intution sa till mig väldigt starkt att det var dags att byta miljö och det resulterade i att jag vips började kolla resor (viktigt att lyssna på intutionen). Sedan har jag även vänner som bor både i Malaga och Marbella som så passande just nu när jag ville åka till värmen välkomnande mig hem till dem (universum serverar en vad man behöver när man följer sin intution). Jag tvekade inte en sekund och bokade mitt flyg. Nu en vecka senare har jag kombinerat jobb med nöje i både Malaga och Marbella. Jag älskar det verkligen och du kan förvänta dig mycket mera bilder och uppdateringar från Marbella i framtiden.San pedro huset-9

Jag landade den 12/9 och åkte raka vägen ner till Marbella, San pedro. Där väntade min vän Camilla på mig i sitt hus, där jag fick ett super fint eget rum med toalett. Det var skönt att landa precis nere vid stranden där huset ligger och har sitt eget space några dagar, Hennes hus är faktiskt hyrbart för diverse ändamål, eget bruk, hälsoresor, träningaresor etc. Jag kan varmt rekommendera det om du tex är en grupp på 8-14 personer för så mycket bäddar finns det. Här nedan kan du se mitt rum och några bilder av huset. Med dessa bilder lämnar jag dig nu och det nästkommande inläggen kommer handla om all god och hälsasom mat jag har ätit här nere. Det kryllar av bra matställen i Marbella och jag har besökt nästa alla. Allt för en gluten, mjölk och sockerfri livsstil finns här nere. Det är just därför jag även älskar Marbella. Puss vi hörs snart igen!fullsizeoutput_32a6 fullsizeoutput_32a1 fullsizeoutput_32a5 fullsizeoutput_32a3


When I last wrote to you I was in Stockholm and I was telling you about my blog break. Now I am in Spain and more specifically Malaga and today I arrived in Marbella. I have been in Spain for 1 week and will stay for a week more. My idea was to blog just before I traveled here, but sometimes the timing is not right. I will be blogging more regularly in the future, but now that I’m getting started everything is a little uncertain. Read more about that in my latest post here…

Now you are probably wondering what I’m doing on the Sunshine Coast. It’s as simple as my intuition told me that it was time to change my environment, and that led me to look at trips. At the same time my friends who live in Malaga and Marbella invited me to go so I did (the universe always serves you what you need when you follow your intuition). I did not hesitate for a second and booked my flight. Now a week later I have combined work with play in both Malaga and Marbella. I really love it and you can expect a lot more pictures and updates from Marbella in the future.

I landed on the 12/9 and went straight down to Marbella, San Pedro. There my friend Camilla was waiting for me in her house, where I had a super nice room. It was really nice to stay there right by the beach where the house is located and to also have my own space for a few days. Her house is actually rentable for various purposes, personal use, health tips, training trips etc. I would highly recommend it if you are a group of 8 -14 people for the house is quite large. Below you can see my room and some pictures of the house. With these pictures, I will leave you now and the next post will be about all the good and healthy food I have eaten here on the Sunshine Coast. You can find great food everywhere in Marbella. Everything for a gluten, dairy, and sugar-free lifestyle is down here. That’s exactly one of the reasons why I love Marbella. Kiss kiss and see ya later!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *