Lär dig kitesurfa på Mykonos!

Kitesurfa på Mykonos! För några år sedan besökte jag Mykonos och tog privat en privat lektion för att prova på Kitesurf. Jag kan bara säga wow vad kul det var, men också otroligt svårt. Jag flög som en vante i vattnet. Sedan kan jag verkligen rekommendera Mykonos, vilken ön. Jag kommer definitivt att åka tillbaka någon gång!

kitesurfa på Mykonos!
kitesurf mykonos
kitesurfa på Mykonos!
kitesurfa på Mykonos!
kitesurfa på Mykonos!
kitesurf mykonos
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att lära sig kitesurfa på Mykonos kan tyckas skrämmande och svårt, men det var det verkligen inte. Sedan var killarna på kitemykonos helt fantastiska och gjorde det hela så mycket roligare och enklare. Det tog mig bara tre privat timmar att lära mig allt förutom det sista, som är att surfa med bräda. Det kommer antagligen bli den största utmaningen och jag är så taggad på att slutföra utbildningen någon gång i framtiden.
Under mina tre timmar ingick allt som jag behövde för att lära mig och eftersom jag valde privatlärare fick jag 100% fokus på mig, vilket underlättade min utbildning. Det finns olika paket att köpa, men jag rekommenderar verkligen privatlärare för då får du mest hjälp. Killarna på Kitemykonos är otroligt trevliga och hjälpsamma. Jag kan varmt rekommendera dem.


Earlier this spring, I did something I wanted to do for a very long time, visit Mykonos and Santorini. I can only say wow the islands are incredible and I will definitely be going back soon!
Once on Mykonos I did one more thing I have on my dream board, namely to learn Kitesurfing on Kitemykonos.

Learn to kitesurf can seem daunting and difficult, but it really was not. The guys on kitemykonos are absolutely amazing and made it all so much more fun and easier. It took me only three private hours to learn everything except the last thing, which is to surf with the board. It will probably be the biggest challenge and I am so psyched to try that soon but it will be somewhere else than Mykonos.
During my three hours, everything was included that I needed to learn and because I chose a private tutor I got 100% focus on myself which made my training easier. There are different packages to buy, but I highly recommend a private teacher because then you will get the most help.

The guys at Kitemykonos are incredibly nice and helpful, so if you are going to visit Mykonos soon I recommend to learn kitesyrf. Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *