Kantarellmacka på eget bröd!

Är du också sugen på frukost hela dagen ibland? Jag har i alla fall sådana dagar, där jag enbart vill frossa toast, yoghurt, te och avokado. Idag efter mitt arbetspass på Be.core ville jag det. Därför gjorde jag mig en smarrig kantarellmacka på eget bröd (mitt bovetebröd) med krasse. Coconut yoghurt, banan, frön och blåbär samt en STOR kopp vitt te. Mums alltså! Så här såg det ut, enjoy! 

kantarell-2 kantarell-6

Alltså denna frukost/brunch är mycket enkel att göra och du behöver inte gå ut i skogen och plocka svamp. Jag köpte frysta ekologiska kantarellerAboot kinneys coconut yoghurt. Jag blandade den med skivad banan, frysta tinade blåbär, mysli och krasse. För extra energi delade jag en avokado och åt som den var samt kokade en stor kopp vit fruktigt te från Clipper. Denna måltid kan man som sagt äta som frukost, söndagsbrunch och tillaga med glutenfria pannkakor (jag länkar recept nedan). Du kan även äta det som ett större mellanmål efter träningen och innan din kvällsmiddag om du föredrar det. Ja, frukost hela dagen helt enkelt. Blir hungrig igen när jag ser bilderna. Hoppas du gillade inspirationen. Vad skulle du vilja ha för matinspo? Kommentera gärna! Kärlek Maya 

– Mitt favorit bovete recept – klick!
– Glutenfria pannkakor – klick!


 

Are you also craving breakfast all day sometimes?  I have those days where I only want toast, yogurt, tea, and avocado. Today has been that day for me. That’s why I made a crispy mushroom sandwich on my own bread (my buckwheat bread). Coconut yogurt, banana, seeds,  blueberries and a GREAT cup of tea. Yum!

So this breakfast/brunch is easy to make and you do not have to go out into the woods to pick your mushrooms. I bought frozen organic mushrooms and Aboot kinneys coconut yogurt. Sliced banana, frozen blueberries, muesli, and seeds. For extra energy, I ate an avocado and a large cup of white fruity tea from Clipper. This meal, you can eat for breakfast, Sunday brunch and add gluten-free pancakes (find the recipe below). You can also eat it as a snack after exercise and before your evening meal if you prefer. Yes, breakfast all day simply. I get be hungry seeing the pictures. Hope you liked the inspiration. Love Maya

  • My favorite bread recipe – click!
  • Gluten-Free pancakes – Click!
Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *