Kale & Crave – allt för din IBS mage

Kale & Crave, caféet för din IBS mage. Deras meny är uppbyggd på hållbara grunder med ren mat som är bra för tarmen. De har väl utvald ren fisk, ren ekologisk kyckling och så klart även veganska alternativ. Cafeet har funnits ett tag nu och det är alltid folk där, men ändå lätt att få bord. Love it!

kale&crave-2
Kale & Crave
Kale & Crave
Kale & Crave
kale&crave

Personalen är trevliga och tillmötesgående. Lokalen är stor, men lite operasonlig. Dock rymmer den många sittplatser. Det har till och med en liten uteservering, där jag satt.

Jag beställde deras super goda chia pudding (den var väldigt god, med egengjord granola), råpressad juice med mynta och vetegräs, raw bollar och curry sallad med ekologisk kyckling. Allt smakade väldigt gott och jag kommer besöka Kale & Crave igen för vill äta mig igenom hela menyn. Jag glömde säga att deras tänk även är glutenfritt och mestadels mjölkfritt. Så nu slipper man att ändra om hela sin lunch bara för att det ska passa ens mage. Tyvärr är många cafeer extremt dåliga på just gluten och mjölkfria alternativ och det får det bli bättring på det tycker jag.

Vill du fritt kunna välja mellan hälsofrukost, lunch eller fika så är Odengatan/roslagsgatan the place to be. Runt hörnan från Kale & Crave hittar du även veganska cafeer Mahalo & frukost-hela-dagen-stället Pom & Flora.

Kale & Crave får 5/5. Maten är väldigt god, personalen väldigt trevlig och de har bra alternativ för alla hälsosamma magar.


Hi girls! Please use the translation tool on the page. Kisses

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *