Immunboostande shot – otroligt enkel!

Denna immunboostande shot är min absolut vanligaste och jag har nästan den som standard hemma. Älskar den och dens immunboostande effekt. Jag har dessutom återanvänt mina små Rescued flaskor som jag har köpt på Gateau. Reuse and recycle.

Ingredienser

Använd gärna en slow juicer eller en råsaftcentrifug, men har du en mixer så går det också bra. Dock behöver du då silla efteråt för att få en ren juice.

Immunboostande shot

Gör så här:

Förbered grönsakerna som du önskar. Skala eller skrubba dem rena. Jag brukar föredra att skrubba för vill ha med så mycket som möjligt av näringen. En del näring sitter ju underskallet så skalar du bort mycket av skalet försvinner en del. När det är klart är det bara att juica och jystera smaken och styrkan enligt önskemål. Sedan är det bara att hälla upp i dina små flaskor och njut av en varje dag på tom mage.

Min absoluta favorit shot. Shoten får fullpott 5/5. Älskar den!


English

Ingredients

5 st Carrot
A big piece of Ginger
1 tbsp Lime juice
A pinch of Chilli

Proceed as followed:

Peel or scrub the veggies clean. Juice in a slow juicer or if you only have a mixer it can also work but you then need to strain the juice after. Now you are done and it’s time to make your shots in old shot bottles or other glas containers that you have. Enjoy your shots on an empty stomach and stay healthy all year.

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *