Enkel och hälsosam söndagsfrukost!

Godmorgon på er! Hur mår ni?
Själv mår jag bra idag och känner mig utvilad och pigg igen. Jag tog en välbehövlig minipaus från allt digitalt igår efter en mycket intensiv vecka. Det är ett “måste” för mig att bara lämna allt åt sidan ibland. Min kroppen behöver den där totala friheten att inte behöva tänka, fundera eller planera inför kommande saker även om det är roligt jobb.

Dagens oslagbara hälsosamma och smarriga frukost: Vanilj- och mandelchiapudding gjort på mandelmjölk och vaniljpulver, med chiasylt, hallon och skivad avokado. En grön mynta shot med blandningen kål, brännässla och mynta av Nordic superfood. 
Med denna oslagbara frukost mår min magen bra och jag får massor av energi.

Njut av er söndag och se till att ladda med rätt energi så att ni kan äga nästa vecka!
Kramar Maya


I am so sorry my unbeatable friends, bu today you will have to use google translate!
Lots of love <3

Xoxo Maya

Follow:
We are in this together so please share: