3 personliga träningsfavoriter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. BE.BORE – jag har fullkomligt förälskat mig i BE.CORE träning, då det är otroligt effektivt och tuff träning. Du tränar hela kroppen, men med fokus på precis de områdena som vi tjejer vill jobba lite extra på, ben, rumpa, lår och mage. Du kör nonstop i en timme och är helt slut när du är klar. OBS! Se till att ha fyllt på med energi och ta med dig ett mindset som heter “I can do it”!

received_10155546099350440

2. Yoga med Viktor på yogaloftet – De flesta av er vet att yoga är en del av min träningsrutin, men yoga med Viktor är något alldeles extra. Viktor har verkligen hjärtat och själen i yogan och under hans yoga kurser lär jag mig något nytt varje gång. Min kropp utvecklas och jag mår bara bättre och bättre för varje gång jag varit där. Sist testade jag även på acroyoga och det börjar också bli en favorit. Namaste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Intervaller – Just nu jobbar jag explosivt i min löpning och gillar känslan av att det går snabbt och är intensivt. Därför är intervaller något som jag tycker är otroligt roligt och ett mycket bra sätt att snabbt höja pulsen på och sätta igång flåset. Har jag dessutom ont om tid till träningen väljer jag ofta att riva av ett intervallpass på 30 min.
Nu kan man även träna intervaller utomhus och njuta av solen samtidigt. Perfekt!

Ni får han en fantastisk dag. Nu ska jag göra mig iordning för att spana in Fitnessgalan, men Marie “the workoutplan” Kanter.
Vi hör sen lovlies!
Kram

English
Sorry lovlies this time you will have to use google translate.
Have awesome day! 
Xoxo Maya

Follow:
We are in this together so please share: