Snabba samtal med Maya – Lina energimedicin

Dags för snabba samtal med Maya – Lina Lanestrand inom energimedicin

Nu har jag släppt mitt andra avsnitt av mitt nya koncept Snabba samtal med Maya och denna gången intervjuar jag Lina Lansestrand, som arbetar med energimedicin. Ett otroligt verktyg som har hjälp mig mycket. Att få möta Lina och testa hennes energimedicinbehandling förändrande en svår period för mig till lätthet, glädje och energi att orka ta mig vidare.

energimedicin

Det var för mig givet att intervjua henne ang just energimedicin och be henne dela hennes fina verktyg i hur du själv kan rensa din energi och landa i hjärtat.

Hoppas du gillar avsnittet och det kan förekomma lite störningar, men det är även så livet ser ut. Min podd-tv serie är just detta autentisk.

Du hittar fler avsnitt här:
Snabba samtal med Maya – Mia Ingelström Ekonomi PT


I realized a new concept called Quick talks with Maya, but unfortunately (yet) I have only interviewed Swedish people in Swedish. In the future I will for shore interview English speaking people so you also can follow my new podcast tv series. Stay tuned. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *