Dags för ett nytt kapitel – god jul & gott nytt år!

Eftersom snön och vintern är frånvarande här i Sthlm och även länge ner i landet dit jag ska, kan jag lika gärna säga en glatt godjul & gott nytt år till er med dessa fantastiska höstbilder, som min vän Natalie har tagit. Älskar färgerna, det är så i linje med mina färger!

Jag vet inte vad ni känner men mina julkänslor har inte kommit än… jag går fortfarande och väntar på den där mysiga känslan där jag vill köpa julklappar och pynta. Jag är snarare i fullgång och känner för att jobba samt vara kreativ istället för att vila, äta jul mat och spela spel. Är jag den ända som känner så?
Min pojkvän och jag kommer såklart fira jul, men mitt fokus under ledigheten, för att jag vill och tycker det är roligt, kommer vara att fortsätta jobba och planera inför ett storslaget 2016. Jag är så laddad för att lämna 2015 bakom mig och titta framåt. Ta nya tag och vara tacksam för alla lärdomar som livet givit mig de senaste tiden.
2016 känns verkligen som en ny start på riktigt, en start på den nya tiden för mig och för hela världen. Vi är ju, om ni inte reda visste, i ett nytt paradigmskifte (ändringen av en allmän tro för hela världen). Det är nu det är dags att lämna allt gammalt, som inte lägre behövs, bakom oss och titta framåt in i den nya bättre tiden, där miljö, hälsa och gemenskap är i fokus.

2016, bring it on! Nu är det dags att stänga boken och börja en ny.
Godjul finaste ni & gott nytt år.
Kärlek och Ljus från mig

Hello you! <3

Since the snow and the winter is absent here in Stockholm and even further down in the country, where I’m going later today, I might as well say a merry x-mas & happy new year to you all with these great autumn images, which my friend Natalie has taken. Love the colors, they so in line with my colors!

I dont know what you feel but my x-mas feelings are lacking bog time… I’m still waiting for that cozy feeling where I want to buy Christmas gifts and decorate my whole apartment. I am rather in full energy and feel like working and being creative instead of resting & eating x-mas food. I am I the only one who feels like this?
My boyfriend and I will of course celebrate Christmas, but my focus during my free time this year will be to continue to work and plan for a successful 2016. I am so psyched to leave 2015 behind me and look ahead . I am eager to start over and be grateful for all the lessons that life has given me the last couple of years.
2016 really feels like a new start for real, a start of a new era for me and for the whole world. We are after all in a new paradigm shift (change of a common belief of the whole world). The time is now, so you should leave everything old, which is not anymore needed, behind you and look ahead into the new better time, where the environment, health and community will be in focus.

2016, bring it on! Now is time to close one book and begin a new one.
Merry christmas amazing you & happy new year.
Love and Light from me

Follow:
We are in this together so please share: