Köpvilkor

Allmän info

Välkommen till mayanestorov.com webshop! Här hittar du noggrant utvalda favorit produkter av Maya Nestorov för alla åldrar.
Samtliga priser i webbshopem inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt. Frakt tillkommer på alla priser om inte annat anges. 

Dropshipping

mayanestorov.com tillämpar i denna webbshop en affärsmodell, som heter droppshipping. Det är distanshandel, som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till dig som slutkund, på uppdrag av ett distanshandelsföretag. Detta innebär att om du beställer flera produkter kommer du att få hämta ut flera oaket från olika leverantörer. Kan även bli vid olika tillfällen

Leverans & frakt

Fraktkostnaden har ett fast pris. Du ser din fraktkostnad i kassan. mayanestorov.com tar just nu endast emot och skickar beställningar inom Norden.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om dina produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är det något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss – orders@mayanestorov.com

Ej uthämtade paket

Du måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om respektive droppshipping leverantör får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 250 SEK.

Kampanjer

Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

Leverans

Våra normala leveranstider är 2-7 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst – orders@mayanestorov.om

Minsta ordervärde
Varuvärdet måste uppgå till minst 150 kr för att ordern skall expedieras.

Personuppgiftslagen

När du beställer av oss ger du oss samtidigt din tillåtelse att spara ditt namn, adress och telefonnummer tillsammans med uppgifter om vad du handlat i vår databas. Du ger oss även tillåtelse till att kontakta dig via e-mail och sms. Vi behandlar självfallet dina uppgifter som personhandlingar med särskild hänsyn och delar dem inte till någon annan. Du kan ändra inställningarna på din kundprofil under dina sidor.

Priser

Alla priser på hemsidan anges i SEK och är inklusive moms (om inget annat anges eller valts av användaren). Vi reserverar oss för prisändringar beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Skada

I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Tvist

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med kundtjänst och dig, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Allmänna Reklamationsnämnden har telefonnummer 08-508 860 00.

Utanför EU

När vi börjar leverera utanför EU är eventuell införselmoms och tullavgift är upp till dig att betala.

Utebliven orderbekräftelse

På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom mayanestorov.com kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta vår kundtjänst – orders@mayanestorov.com

Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen.

Reklamation

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Kundtjänst måste alltid kontaktas via, e-post (orders@mayanestorov.com) inom skälig tid. För mer information se nedan.

Reklamationen måste göras via mail orders@mayanestorov.com. Reklamation av trasig produkt ska ske inom skälig tid efter det att felet har upptäckts, dock senast inom 1 månad från köptillfället. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Om varan ej finns i lager eller har utgått så kontaktar vi dig innan vidare hantering. Vi hanterar reklamationsärenden normalt sett inom 3-14 arbetsdagar. Vid godkänd reklamation av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Undantag från ångerrätt

Produkten måste vara obruten och oanvänd men enligt lag har du rätt att säkerställa dess egenskaper och funktioner. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag i de fall då varan hanterats i större omfattning än nödvändigt. Värdeminskning bedöms från fall till fall. Öppnade och/eller använda produkter återtas inte på grund utav hälso- och hygienskäl. Vid godkänd hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 21 dagar.

Ångerrätt

Vid köp av produkter på mayanestorov.com har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet.

Du har 14 dagars öppet köp från det att du mottagit paketet, förutsatt att produkten returneras oanvänd i oskadad originalförpackning och i de fall där varan är plomberad skall denna vara obruten. Du kan då välja om du vill byta till en annan produkt eller få tillbaka pengarna. Om du önskar att göra ett byte, kontakta kundtjänst innan du skickar in retur. Vid retur eller byte betalar du själv returkostnaden. Märk returen tydligt med mayanestorov.com och ditt ordernummer och skicka paketet till respektive leverantör: 

Returhanteringen tar ca 1-3 veckor. Tänk på att spara kvittot på din retur och skicka spårbart så att vi kan ersätta dig för returen även i de fall paketet försvinner under leveransen.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i webbplatsen utan ytterligare meddelande och vi reserverar oss för feltryck. Vi fråntar oss allt ansvar för skador uppkomna då varor från mayanestorov.com använts av konsumenten på ett felaktigt sätt.

Betalinfo

Hos oss kan du i dagsläget betala med klarna checkout, vilket är faktura, dela upp betalning, betala direkt.

Vår förhoppning är att du som kund ska vara nöjd med oss. Vänligen kontakta oss direkt ifall du upplever problem eller har frågor – orders@mayanestorov.com

Företagsinformation:

Maya Nestorov (mayanestorov.com)
e-mail: orders@mayanestorov.com
Organisationsnummer: 820428-4049