Integritetspolicy

Maya Nestorov (mayanestorov.com) värnar om din integritet. Här förklarar vi hur vi hanterar dina uppgifter enligt aktuell lagstiftning. Det är viktigt att du tar del av denna information för att förstå hur vi behandlar dina uppgifter för att du ska känna dig trygg. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via uppgifterna längst ned på denna sida.

Ansvarig för personuppgifterna

Maya Nestorov, orgnr 19820428-4049 är ansvarig för behandling av kunders personuppgifter.

Personppgifter vi behandlar

  • Namn
  • Personnummer
  • Kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post, adress)
  • Kön
  • Ålder
  • Bostadsort
  • Köpinformation (tex vilken vara som beställts eller om varan ska levereras till annan adress)
  • Kreditupplysningar
  • Köphistorik hos Organics by Sara
  • Användaruppgifter för “Mitt konto” (endast för registrerade användare)
  • Information om varor och/eller tjänster som du har besökt och intresserat dig av på bysara.se genom sökningar och klick
  • Information om öppnande e-post som mayanestorov.com mejlat till dig via Mailchimp och vad du klickar på i e-postmeddelandet från oss
  • Information om teknisk data via Google Analytics ang enheter som använts vid användning av Organics by Sara’s tjänster (IP-adress, skärmstorlek, plattform, operativsystem
  • Korrespondens om våra produkter och tjänster (feedback, reklamering, retur, byte av vara)

Ändamål att behandla uppgifter

Vi behandlar uppgifterna för att kunna hantera beställning och köp via mayanestorov.com för att lagligt kunna fullgöra köpeavtalet. Vi behandlar uppgifter för att kunna hantera bokning av tjänster såsom kurser och events för att lagligt kunna fullgöra tjänsteavtalet. Vi behandlar uppgifter för att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser såsom exempelvis bokföringslagen, penningtvättslagen och regler för produktansvar och säkerhet. Vi behandlar uppgifterna för berättigat intresse då behandlingen är nödvändig för att tillgodose mayanestorov.com och våra kunders intresse att utvärdera, utveckla och förbättra produkter, tjänster och system. Också för att kunderna ska kunna delta i tävlingar och events samt kundservice-ärenden.

Lagringsperiod

Vi lagrar uppgifterna så länge kunden är aktiv hos mayanestorov.com. En kund räknas som inaktiv efter 12 månader av uteblivet köp eller kontakt. Vissa uppgifter lagras längre pga bokföringslagen. Du kan när som helst hör av dig till oss om du önskar att vi tar bort dina uppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du har rätt att begära ändring om vi har felaktiga personuppgifter. Du har rätt att begära radering eller begränsning av dina personuppgifter och rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter. Dock är viss behandling av oss berättigad enlig tex bokföringslagen som vi måste följa, dvs vi måste enligt lag spara vissa personuppgifter. Dessa kan du inte begära radering för. Om du har synpunkter eller klagomål på vår integritetspolicy kontaktar du oss enligt uppgifter längst ner på denna sida.

Cookies

Vad är cookies och hur använder vi dem?
mayanestorov.com använder cookies (en textfil bestående av siffor och bokstäver som skickas från vår webbserver till din webbläsare) på bysara.se. Vi använder följande cookies:

  • Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet.
  • Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut.
  • Förstapartscookies är satta av webbplatsen som du besöker.
  • Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjeparts webbplats. Hos oss används dessa i första hand för analyser (exempelvis Google Analytics)
  • Liknande tekniker är tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies.

Vi använder cookies för att leverera skräddarsydda och smidiga upplevelser för kunden på vår hemsida. I vår marknadsföringsstrategi använder vi en tredjepart tex Google Analytics för att analysera beteenden hos våra kunder och därmed kunna optimera våra system, produkter och tjänster. Du har möjlighet att styra användning och omfattning av cookies genom att gå till inställningar i din webbläsare.

Ändring av denna integritetspolicy

Maya Nestorov (mayanestorov.com) förbehåller oss rätten till ändringar i webbplatsen, integritetspolicyn samt för feltryck av denna webbplatsen utan ytterligare meddelande. Du ser enkelt när policyn senast uppdaterades nedan på denna sida.

Senast uppdaterad 2019-06-29

Företagsinformation:

Maya Nestorov (mayanestorov.com)
e-mail: orders@mayanestorov.com
Organisationsnummer: 820428-4049