Varför äter jag som jag gör?

Vid lunch la jag ut en video, där jag berättar om min resa från modebranschen till att bli hälsoinfluenser. Därför vill jag lägga posta det här inlägget ingen där jag pratar om varför jag äter som jag gör & vad jag aldrig någon skulle äta. Alla äter vi olika av olika anledningar och detta är min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jag äter ju som jag gör för att jag håller på att läka min kropp och jag vet att jag kommer säkert kunna förändra min kost under vägens gång. Just nu äter jag gluten, mjölk och sockerfritt, men senare kommer jag säker att kunna äta lite av varje. Allt handla om balans och det har jag inte haft innan i livet. För mycket av allt har givit min tarmflora en rejäl käftsmäll.

Här kan du läsa inlägget om varför jag äter som jag gör – klick!
Ett tips är att även se min story time video om min personliga inre resa – klick!

Njut av livet och ät det som får dig att må bra. Kärlek Maya


 

At lunch today I posted a video on my youtube channel, telling you about my journey from the fashion industry to becoming a health influence. Therefore, I want to post this post where I talk about why I eat like I do & what I never would eat. Everyone eats differently for different reasons and this is mine.

I eat as I do because I’m healing my body and I know I’ll be able to change my diet during the course of the road. Right now I eat gluten, milk and sugar-free, but later I’m sure to be able to eat a little of each. Everything is about balance. Too much of everything has given my intestinal flora a bitch slap.

Here you can read the post as to why I eat as I do – click!

Enjoy life and eat what makes you feel good. Love Maya

 

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *