Tre videos med Rosenserien & hur du använder deras produkter!

Detta inlägg presenteras i samarbete med Rosenserien. 

 

Trevligt söndag fina du!
Idag avslutar jag mitt roligt samarbete med Rosenserien. Det har varit super kul att göra den här typen av videos och speciellt med Ivan bakom kameran. Jag får ofta höra att jag och Ivan är en bra kombo ihop och jag kan inget annat än att hålla med. Nedan kan du se alla våra tre videos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I min videoserie med Rosenserien produkter visar jag min morgon, kväll och kroppsrutin. Jag har valt ut produkter du kan använda för hela kroppen och det är verkligen mitt personliga val även om det är ett samarbete. Du kan hitta alla Ivan upgifter i beskrivningen under min video.

Forsätt på din trevliga söndag så ses vi senare. Puss & Kärlek Maya


 

Hi! Three videos from my colab. with Rosenserien. Check them out above. Kiss Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *