Tacksamhetstips

Det är tisdag idag och det vet ni vad det betyder,nämligen tacksamhets-tisdag! 😀

Istället för att berätta vad jag är tacksam för idag vill jag hellre dela med mig av några bra tips som jag själv använder för att skapa mig ett positivt och tacksamt “mindset”.
Då man brukar säga att tacksamhet är nyckeln till sann glädje och överflöd av allt det goda i livet hoppas jag att tipsen nedan kan hjälpa dig och känna denna glädje.

Försök att alltid vara positiv och hitta positiva synvinklar för det ger dig mycket mera energi och ett mera kreativt sinne.

Din dag blir som du startar den. Börja alltid din dag med att tänka på saker du är tacksam för. Det här gör att du känner mera glädje och utstrålar mera positiv energi. Det du skickar ut får du också tillbaka”, vilket gör att man alltid vill skicka ut positiva tacksamma tankar.

Lägg en sten eller en lite sak i din ficka på din jacka eller i din favorit kavaj. Varje gång du stoppar ner handen i din fickan och känner den här stenen/saken ska du tänka på något du är tacksam för. Det här gör att du går runt om dagarna och känner hur glad du är för allt du har, vilket är fantastiskt!

Tacka för allt det du vill ha i förväg. Den här energin ger extra kraft åt dina önskningar och sänder ut ännu starkare signal i universum.

Vad är du tacksam för?
Vilka tips och knep använder du för att känna sann glädje varje dag?
Skriva gärna och berätta för mig. <3

“Allt vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt”
– Buddah

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *