Tabitha james kraan, jag är förälskad i nya hårprodukter!

Jag har hittat nya favoritprodukter för håret! Yes, det är sant jag har förälskat mig i produkter från märket Tabitha james kraan eller snarare att mitt hår har förälskat sig. Om du inte har märkt det så har jag ganska mycket hår… haha det kan ingen ha missat. Mina produkter gör mitt hår så jag är extremt kräsen, men Tabithas produkter är magi. Hela filosofin kring produkterna är mitt prick med ett friskt och levande hår. 

På lördag, alltså imorgon så kan du och dina vänner träffa Tabitha på Green beauty day, där hon faktiskt kommer att styla mitt hår och visa hur hennes produkter fungerar. Så, komsi, komsi. Du hittar länk till eventet om du scrolla ner…

Förutom Tabithas så kommer fler av mina favorit att vara på plats, som bla Marina miracle där du kan få personlig rådgivning av självaste marina. Orgnics by Sara kommer vara på plats, Loelle, Lip etc. Ja listan kan göras lång. 

Tabithas event klicka här!
Marinas event klicka här!

Hoppas vi ses på plats. Stor kram


I have found new amazing products for my hair! Yes, it is true I have fallen in love with products from Tabitha james kraan or rather my hair has fallen in love. If you haven’t noticed it I have quite a lot of hair … haha, nobody can have missed that. The products make my hair so I am extremely picky, but Tabitha’s products are magic. The whole philosophy of the products are spot on for a healthy and vibrant hair.

On Saturday, tomorrow you and your friends can meet Tabitha
at Green beauty day, where she will actually style my hair and show everyone how her products work. So, come, come. You will find a link to the event below.

In addition to Tabitha, more of my favorite brands will be in place, such as Marina Miracle where you can get personal advice from Marina herself. Organics by Sara will be there, Loelle, Lip etc. Yes the list can be made long.

For Tabithas event click here!
For Marinas
event click here!

Big hug

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *