The story of my journey

Min resa började för ungefär sju år sedan då jag tog ett av de mest livsförändrande besluten någonsin, nämligen att börja leva det liv jag vill leva samt att verkligen vara sann mot mig själv. Det var ett beslut som innefattade att jag var tvungen att släppa gamla vanor och allt annat som inte längre var i linje med mitt framtida liv.

Anledningen var att jag hamnade i mitt livs största kris och i mina ögon rasade hela min värld. Jag kände mig för första gången otroligt vilsen i mig själv och i vem jag var samt var jag var påväg i livet.
Fram tills dess hade jag haft ett stressigt “topp jobb” på ett ledande klädföretag, där jag var ansvarig för totalt 25 butiker i Skandinavien.
I mångas ögon var jag säkert på toppen av min karriär och borde ha varit lyckligast i världen, men tyvärr var så inte fallet. Det var ständigt något i magen som kändes fel, som om jag var på fel plats och gjorde fel saker.
Dessvärre struntade jag i min magkänsla och stressade istället på för att prestera och hålla min karriär uppe, men såklart blev min dåliga magkänsla bara allt större och min kropp började må allt sämre.
Tills en dag mitt i min semester 2008, när jag vaknade en morgon och inte klarade att stiga ur sängen för att jag mådde så dåligt. Det var en hemsk känsla och jag minns att jag grät mig igenom hela den dagen och hoppades på att allt skulle bli som vanligt igen dagen där på. Tyvärr blev det inte så, utan detta fortsatte i ungefär halvår framåt tills jag äntligen efter många tårar och negativa tankar förstod att jag själv var den enda som kunde rädda mig ur min situation och obalans.

Den riktiga vändningen och min insikt kom när jag egentligen av en slump fick låna boken “the secret”. Jag började förstå efter att ha läst den att jag själv kunde ändra min energi och börja rikta mitt fokus åt rätt håll för att börja må bra igen.
Det skulle inte vara lätt och jag förstod att det inte skulle gå över en dag, men om jag jobbade lite med det varje dag skulle jag hitta tillbaka till mig själv.
Så, det var bara att ta ett beslut, släppa gamla vanor och allt annat som inte längre var i linje med mitt framtida liv. Och det var precis det jag gjorde!

Tack vare verktygen jag fick genom boken i from av affirmationer, visualisering och positiva tankar kunde jag sakta känna att jag började må bra igen. Jag fick sakta kraften tillbaka och började träna dagligen.
Träningen och mina övningar höll mig över ytan ett bra tag, men jag insåg att jag behövde något mera än bara gymmet för att må bra och hitta tillbaka till mig själv.
Jag började därför leta efter andra verktyg som skulle hjälpa mig och det var då jag fann mindfulness, yoga och meditation. Det var faktiskt mycket tack vare dessa verktyg som också kostbiten med att äta hälsosamt växte fram. 

Idag arbetar jag med det jag brinner för och älskar allra mest, nämligen hälsa, träning, hälsosam kost och mindfulness.. Jag önskar ingen att må så dåligt som jag har gjort, men min kris och mina lärdomar har tagit mig hela vägen ända fram till idag och mitt koncept Maya Nestorov

Lyssna alltid på kroppen och ta hand den!
Stor kram Maya


Dear english speaking friends. Please use google translate for this one. Sorry lovlies but it is to much to translate. <3 

Follow:
We are in this together so please share: