Söta alternativ utan raffinerat socker!

Socker, socker detta förrädiska socker som många av oss är beroende utav. Jag äter sötsaker emellanåt, men aldrig vit raffinerat socker, utan jag försöker att äta “det söta” så naturligt och oprocessat som möjligt. Därför har jag gjort en lista till dig på mina sötningsmedel som jag använder istället. Det är ett gammalt inlägg som jag har hittat och vill reposta för att jag har fått förfrågningar från er att tipsa om lite söta alternativ.  
dadlarmayanestorov

Att unna sig för mig är att äta sådan som min kropp mår bra utav och inte “dåliga” söta alternativ. Jag får ofta höra, men ska du inte unna dig lite. Det är inte att unna sig för mig, utan att misshandla sin kropp. Jag unnar mig gärna tex raw food, som innehåller tex dadlar och nötter.

Här hittar du inlägget, med mina söta alternativ – KLICK!
Ha en bra start på veckan. Stor kram Maya


 

 

Sugar, sugar this precious sugar that so many of us are addicted to. I eat sweets occasionally, but never white refined sugar. I try to eat “sweet” things as natural and refined as possible. Therefore, I have made a list for you on my kinda sweets that I use instead. It’s an old post I’ve found and want to repost because I’ve received requests from you for suggestions on sweet options.

Here you will find the post, with my sweet options – KLICK!
Have a good start to the week. Great hug Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *