Så här skapar jag nytänkande och behärskar mina inre spöken!

Jag fortsätter och #reposta mina inspirations- och affirmationsinlägg från förr. Jag känner mig “in the mood” för att börja med det igen. Vad känner du för det?

mayar1

Jag försöker ju själv att peppa mig till förändring och nytänkande så behöver all inspo som finns. Detta inlägget kändes högst relevant för mig som lätt har känt att jag fastna i ältandet och mina egna inre “spöken” de senaste månaderna. Sedan hade jag och Ivan en bra disskusion i podden om att säga ja och leva sitt liv fritt från begränsningar. Ivan får mig verkligen att vakna till liv och det är jag otroligt tacksam över.
Jag tänker att jag länkar till blogginlägget jag vill reposta och under hittar du även poddensavsnit, som jag syftar till. Hoppas du får lite pepp genom detta. Njut av din fredag. Puss Maya

Bild www.Abutthatlook.com


I continue and #repost my inspiration and affirmation posts. I feel “in the mood” to start with that again. How do you feel about that?

Right now I am trying to motivate myself to change, so I need all the inspiration I can get. This post felt highly relevant to me since I have been a little stuck in my head with my own inner “ghosts” recently. Hope you get a little inspo through this. Enjoy your Friday. Puss Maya

 – This stops you from reaching your dreams – click! Love Maya

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.