Så här firade jag min 37 årsdag!

Godmorgon på Valborg! Är du ledig? Själv jobbar jag både med mitt eget och på Yogayama i eftermiddag. Så, är du sugen på yoga idag, komsi, komsi till mig och Erika som är på plats.

I år så firade jag mig födelsedag lugnt, avslappnat och med godaste vännerna. Ingen fest, inget spektakel utan bara gott snack och god mat. Just the way I like it. (bilderna är tagna med min telefon)

Lizette, Nesrin, Pernilla och Cecilia är vännerna ni ser på bilden ovan. Alla magiska kvinnor på sitt sätt (we are the sisters of joy) Jag har fler goda vänner, men alla kunde inte komma på dagen och sedan firar jag ensam med vissa av dem. Blir lite mera one on one time då. 
Bilder är tagna från ett brunch ställe i Sthlm, som har super god brunch, med många glutenfria och mjölkfria alternativ. Dock vill jag inte nämna stället i bloggen för servicen var urusel tyvärr…. men maten vad god!

Tills vi ses nästa gång så njut av dagen. Puss love Maya


Good morning! Today in Sweden it’s a bank holiday, but I am working both with my own projects and at Yogayama this afternoon. No rest for me now. So, if you are craving yoga today, come by and see me & Erika. Why not?

This year I celebrated my 37th day quietly, relaxed and with the best of friends. No party, no spectacle but just good talk and good food. Just the way I like it, even though I love to party too.

Lizette, Nesrin, Pernilla and Cecilia are the friends you see in the picture above. All magical women in their own way (we are the sisters of joy)
I have more good friends that could not come to the brunch, but I will celebrate
alone with some of them. Get a little more one on one time. The pictures are taken from a brunch place in Sthlm with my phone, which has awesome brunch, with many gluten-free and milk-free alternatives. However, I do not want to mention the place in the blog because their service was unfortunately very bad …. but the food was good!

Until we see each other next time enjoy the day. Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *