Rosenserien ny vlogg ute – Ekologisk sommarrutin!

Hej bästa du!

Något händer med min gamla video och jag råkade radera den av mistag. Så, här kommer mitt samarbete med Rosenserien igen, där jag väljer ut mina favorit produkter som är perfekta för att få snygga & lena ben. Alla produkterna jag visar upp är produkter som jag själv använder hemma i mitt badrummet. Videon är inspelad på Berns & jag är så tacksam för att Berns ville låna ut sina lokaler till mig.  Sedan har min vän Ivan regisserat & filmat mig till denna videon. Hoppas du gillar den & i så fall vore jag super glad om du ville prenumerera så att vi kunde hänga på youtube fler gånger. Kärlek Maya


 

A new video is out in Swedish, but help me translate it. 
Hugs Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *