Rosabandet produkter – vad är det du stödjer egentligen!

Som ni alla kanske vet dog min mamma av cancer den 12 juli i år. Det har varit en tuff period och är fortfarande för mig och inte minst min familj. Att mamma dog var långt ifrån det jobbigaste med hennes sjukdom utan snarare vägen från att hon fick beskedet till att hon avled.
Då min mamma hade väldigt ont under större delen av hennes cancer blev hon tungt “lagligt drogad” redan från början av sitt förlopp. Det var en hemsk syn för mig.
Ja, jag vill kalla det för “lagligt drogad” då hon i perioder var helt okontaktbar, precis som knarkarna på plattan i Stockholm, de tunga drogerna gjorde hela hennes system helt rubbat.
Behandlingen som min mamma fick var hennes val och något jag var tvungen att respektera, men jag höll inte med om den för fem öre och ifråga satte många gånger om det verkligen var nödvändigt när sjuksköterskorna skulle mata henne med “lagliga droger”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kärlek och ljus till dig min mamma <3

Nu när det är okt och rosa månad kan man inte undvika att bli påmind om cancer och det här förbaskade rosabandet, som har blivit ett pr-jippo enligt mig. Rosbandet i grunden är säkert ett bra tänk då det är skapt för att samla in pengar och föra forskning framåt, men det har spårat en aning när bandet kopplas ihop med produkter fullproppade med kemikalier som faktiskt är skadliga för oss och cancerframkallande. Enligt mig är det något som inte stämmer då… och redan där stannar jag upp och börjar fundera över hur allt hänger ihop.
Missförstå mig rätt, jag tror på att forskning har hjälpt oss framåt och ökad kunskapen om sjukdomar, men jag stödjer inte företag med produkter som är fulla av kemikalier. Många av ingredienserna i dessa produkter har ju visat sig orsakar inflammationer i kroppen som i sin tur gör oss sjuka.
Sedan att forskningen som görs på orsakerna och kopplingarna till varför vi får cancer, bara ser “lagliga droger” som den ända lösningen är ju helt galet enligt mig. Den typen av forskning stödjer jag inte!
Kan det vara så att hela systemet inkl forskare och läkare är styrda och köpta av läkemedelsindustrin. Handlar allt verkligen bara om pengar…

Det är dags att börja ifråga sätta och titta på andra lösningar. Dags att bryta sig loss från vårt ekorrhjul och stiga utanför rullbandet för att se nya vägar att bota samt förhindra cancer. Dags att sluta bota ett tillstånd och börja titta på själva orsaken till att cancern uppstod. Håller ni inte med? Eller kan det vara så att forskningen kring den riktiga orsaken av cancer finns, men inte visas pga att massvis med pengar skulle gå förlorade i läkemedel-industrin?
Cancern ökar ju lavinartat varje år och vi människor fortsätter gå samma väg i tron om att bli friska  Något gör vi som är fel?

capable-lean-brainfriendly-change-39-638

 

Albert Einstein citat passar utmärkt till detta blogginlägg för nu är det dags att börja tänka annorlunda för att få ett annat resultat!

Ha en underbar fredag mina fina vänner och sätt er hälsa först!
Kramar Maya


 

Hello my amazing english speaking readers.
Sorry but for this one you have to use google translate.

Big varm hugs Maya

We are in this together so please share: