Produktguide till Marina Miracle hela serie!

Eftersom jag nu har testat alla Marina miracle produkter så kan jag nästintill kan kalla mig för en expert. Därför vill jag ge dig en samlad guide av alla mina recensioner tillsammans. Jag kan varmt rekommenderar hennes produkter och känner mig faktiskt lite “lost” i badrumsskåpet utan dem. Så, be aware produkterna är beroende framkallande!

Marina Miracle

Alla hennes produkter har aktiva ingredienser i sig, men kan användas vid olika tidspunkter. Visa fungerar mera optimalt morgon och vissa kväll. Hennes sweet & creamy oil cleanser är bl.a fantastisk för att balansera pH-värdet i ansiktet. Ja, du ser det behövs nog en guide. Kärlek Maya

  • Recension av Amaranth facial oil – klick!
  • Recension av Marinas ansiktsmasker – klick!
  • Marinas produkter perfekta för vintern – klick!

Hi Beauty! 
I made a full guide to Marina miracles products. I have used all of them so I am kind of an expert at them.

Read more about Amaranth facial oil – click!
Read more about Marina Miracle’s facial masks – click!
Read more about Marina MIracles products that are perfect for the winter – click

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *