Podcastavsnitt med mig av Veronica “skönpuls” Jäderlund!

I morse blev jag intervjuad till min första podcast av Veronica Jäderlund – Skönpuls.  Då vi har en utmaning, #bravalnyavanor, som pågår just nu handlade inspelningen om just denna veckans challage “smidiga mellanmål”.


vitorangeigen3_300
En-blogg-om-yoga-hemmaträning-att-leva-grönt-och-hållbar-hälsa2-1024x313oslagbar hälsa

Under podcastinspelningen pratar vi bla om hur vi, som har ett fritt arbete, resonerar kring våra mellanmål. Vi diskuterade även vikten av att planera både inhandling och baktid för att göra det smidigt för oss.
Givetvis delade jag också med mig av min favoriter när det gäller “mellis”:
Hackade grönsaker med egengjord dipp
Bananpannakakor

Spana gärna in Veronicas blogg Skönpuls.nu där du även hittar podcastavsnittet.
Ha en rolig lyssning! 😀

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *