Perfekt bröd till frukostbordet helt utan gluten & jäst!

Här har jag det bästa bröd receptet som jag vet helt utan jäst. Det är gjort på något som kalas för aktiverat bovete. Läs mera om det längre ner. Detta bröd är magiskt gott & jag kan göra det i oändlighet till frukost. Här kommer receptet & jag hoppas du också uppskattar det lika mycket som jag…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Då jag vill äta så rent som möjligt, utan massa onödigheter som kan irritera magen är detta bröd utan jäst perfekt. Aktiverat bovete innebär att man blötlägger bovetet i vatten ca 6 timmar eller över natten. Brödet blir matigt, fiberrikt & otroligt gott. Här kommer receptet – klick! Kärlek Maya


 

Hi beauty!
Here you have a great gluten free bread that also is yeast free. Its sooo good that you will want to make it all the time. Here you have the recipe – click
Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *