Osäker på framtiden? Så här kan du få hjälp!

Nu ska jag berätta en sak som kanske inte många vet om mig, att jag har gått till ett medium eller vägledare, som hon är, de senaste 7 åren. Linda Lidre heter hon och finns nere i Malmö.
Hon är den bästa “vägledaren” jag har gått till och genom åren har hon hjälpt mig reda ut en hel del funderingar och beslut.
Alla har vi säkert varit med om perioder i livet, då man på något sätt känner sig fastkedjad och oförmögen att röra sig varken framåt eller bakåt i livet. En sådan period i mitt liv var när jag gick “in i väggen” för just 7 år sedan. Att jag träffade Linda just då var verkligen som att se ljuset igen, då min depression och utmattning hade tagit över mig. Tack vare att jag gick till henne gav hon mig hopp, glädje och positiv energi. Jag är otroligt tacksam för allt hon har givit mig.
Att träffa henne eller ringa henne, som man också kan göra, rekommendera jag varmt.

Förutom personlig vägledning hjälper hon bla även företag med coahning, hon har meditation och håller i yoga klasser. Du kan både som privat person och företag träffa henne och få många knuttar lösta. Är du nyfikna på att prata med Linda så spana in hennes hemsida här! 

Ta hand om dig! Stor kram Maya


Want to talk to a medium?

Now, I’ll tell you one thing that perhaps not many people know about me, that I have been seeing a medium the last 7 years. Linda Lidre is her name and she lives in Malmö.
She is the best “medium” I have gone to over the years, she has helped me sort out a lot of thoughts and decisions.
All of us have certainly been through periods in life when we somehow feel chained and unable to move either forward or backward in life. Such a period in my life was when I got depressed 7 years ago. I met Linda at the time & she really gave me some light again, since my depression and fatigue had taken over. Because of me seeing her, she gave me hope, joy and positive energy. I’m incredibly grateful for everything she has given me.
I can heartily recommend everyone to call her or se her for a session, if you can.

In addition to personal counseling, she even helps companies with coaching, she has meditation and is teaching yoga classes. So, you can both meet her individually and for business. Are you the least curious to talk to Linda please check out her website here!

Take care of yourself! Big hug Maya

Follow:
We are in this together so please share: