Om Maya


– Välkommen till mitt liv –
A Wellness & Spiritual Lifestyle – How to Become the CEO of your own well-being!

– Wellness lifestyle & food – Empowered feminine mindset & energy – Spirituality & Meditation –
Alla delar är lika viktiga i min filosofi för att bibehålla ett gott välmående i både kropp, själ och sinne.


“I am the CEO of my own well-being. Daily creating the path to the most amazing version of myself. I always following my own inner feelings & going for what I want and love every day.
To do be able to do this I give my self – body, mind & soul self love, great nourishment, movement, meditation and deep breathes.

Wellness is the act of practicing healthy habits on a daily basis to attain better physical and mental health outcomes, so that instead of just surviving, you’re thriving.

– Maya Nestorov –

Det är jag som är Maya Nestorov och på mayanestorov.com delar jag med mig utav mina rutiner och mitt sätt att leva ett mera holistiskt välmående liv. Allt jag delar är en mix utav av egen erfarenhet med många år av inre arbete, läkning, och studerad kunskap. Genom att jag delar min väg och mitt sätt att leva ett renare liv med positivare energi och starkare kvinnlig kraft hoppas jag på att inspirera dig till att göra det samma i ditt liv. Jag är här för att skina, vara stolt över mig själv och äga min inre empowered women. Så är även du! Genom mina sociala medier vill jag sprida min energi så att du kan hitta din kraft och boosta din självkänsla och ditt självförtroende. Allt för att du ska kunna äga den vägen du väljer att gå!

“I am the CEO of my own well-being

Min resa började för ca 14 år sedan då jag upplevde mitt spirituella uppvaknande, mitt hjärtöpnnande. Jag vaknade upp till mig själv och mitt livssyfte – ett big bang som öppnade upp många delar av mig själv jag inte hade kännt och upplevt innan. Livet kantades då av många tunga känslor och mörk energi (depression, sorg och hälsoproblem). Känslor som jag säkert haft inlåst länge men nu frigöra och läka.

Tackvare mitt spirituella uppvaknande fick jag dock ett mycket högre medvetande och en djupare förståelse för vad livet egentligen handlar om för mig. Den långa resan tillbaka till ett liv i balans och acceptans för alla sidor av mig själv har fått mig att förstå vad jag nu behöver för att må så bra som möjligt. Vägen tillbaka har varit extremt lång, men tackvare min inre kraft, mitt bottenlösa driv samt min stora längtan efter en djupare förståelse för vem jag är har det jag idag delar med mig utav vuxit fram. Att läka mig själv holistisk har varit min främsta prioritet under många år. Detta har nu resulterat i min livsfilosofi och starten till mitt drömyrke.

“I am choosing & owning my own empowered path”
Den vägen vill jag nu dela med dig så att du kan hitta din rätta väg.


”By me being my autenthic self i give you permission to be your authentic self”.

– Lets glow together –


Delar du min vision låt oss då arbeta tillsammans!

Jag har över 11 års erfarenhet av holistisk wellness, där jag bla är utbildad yogalärare och personlig tränare samt journalist. Jag har gått kurser i andning och praktiserat meditation i över 10 års tid. Mera info om vad jag erbjuder hittar du här

“Dagligen arbetar jag även med min egen wellness rutin för att stärka mig själv inifrån och ut.

Har du ideer och önskemål kring sätt att arbeta på är jag alltid öppen för det. Jag älskar att inspirera just dig till en mera hållbar holistisk livsstil. Alla delar för att skapa en bättre helheten är nyckel till personlig framgång!


Photo av Aboutthatlook.com