Om Maya


Välkommen till mitt liv och min väg till djupare självkärlek
Här hittar du allt om mig och min livsfilosofi, som är Holistic Wellness & spiritualitet

– Wellness food – Empowered mindset & energy – Travel & lifestyle –
Alla delar är lika viktiga i min filosofi för att bibehålla ett gott välmående i både kropp, själ och sinne.


I want to create a clear connection with my own energy & intuition so I can easily follow the map of my higherself. To do this everyday I give my body, mind & soul self love.

– Maya Nestorov


Det är jag som är Maya Nestorov och här på mayanestorov.com delar jag dagligen med mig utav mina rutiner och mitt sätt att leva ett mera holistiskt välmående liv. Allt jag delar är en mix utav av egen erfarenhet med många år av inre arbete, läkning, och studerad kunskap. Genom att jag delar min väg och mitt sätt att leva ett renare liv med positivare energi och starkare kvinnlig kraft hoppas jag på att inspirera dig till att göra det samma i ditt liv. Jag är här för att skina, vara stolt över mig själv och äga min inre empowered women. Så är även du! Genom mina sociala medier vill jag sprida min energi så att du kan hitta din kraft och boosta din självkänsla och ditt självförtroende. Allt för att du ska kunna äga den vägen du väljer att gå!

Min resa började för ca 14 år sedan då jag upplevde mitt spirituella uppvaknande, vaknade upp till mig själv och mitt livssyfte – ett big bang som öppnade upp många delar av mig själv jag inte visste fanns. Livet kantades då av många tunga känslor och mörk energi (depression, sorg och hälsoproblem). Känslor som jag säkert haft inlåst länge men nu behövde möta.

Tackvare mitt spirituella uppvaknande fick jag dock ett mycket högre medvetande och en djupare förståelse för vad livet egentligen handlar om för mig. Den långa resan tillbaka till ett liv i balans och acceptans för alla sidor av mig själv har fått mig att förstå vad jag nu behöver för att må så bra som möjligt. Vägen tillbaka har varit extremt lång, men tackvare min inre kraft, mitt bottenlösa driv samt min stora längtan efter en djupare kontakt och självkärlek har det jag idag delar med mig utav vuxit fram. Att läka mig själv holistisk har varit min främsta prioritet under de senaste åren. Detta tänk har nu blivit min filosofi och nu mitt drömyrke. I am choosing & owning my own empowered path. Den vägen vill jag nu dela med dig så att du kan hitta din väg.


”By me being my autenthic self i give you permission to be your authentic self”.

– Lets grow & glow together –


Delar du min vision låt oss då arbeta tillsammans!

Jag har över 11 års erfarenhet av holistisk wellness, där jag bla är utbildad yogalärare och personlig tränare samt journalist. Jag har gått kurser i andning och praktiserat meditation i över 10 års tid. Mera info om vad jag erbjuder hittar du här

“Dagligen arbetar jag även med mitt egna mindset och har en egen spirituell rutin för att stärka mig själv inifrån och ut.

Har du ideer och önskemål kring sätt att arbeta på är jag alltid öppen för det. Jag älskar att inspirera just dig till en mera hållbar holistisk livsstil. Alla delar för att skapa en bättre helheten är nyckel till personlig framgång!


Photo av Aboutthatlook.com