Om Maya och kontakt


Välkommen till min plattform!
Här hittar du allt om mig och min livsfilosofi, som är Holistic Wellness med fokus på kvinnor

– Mat – Mindset – Meditation – Breathing – Movement
Alla delar är lika viktiga i min filosofi för att bibehålla ett gott välmående i både kropp, själ och sinne.

Jag har över 14 års erfarenhet av holistisk wellness, där jag bla är utbildad yogalärare och personlig tränare. Jag har gått kurser i breathework och praktiserat meditation i över 10 års tid. Dagligen arbetar jag även med mitt egna mindset och har en egen praktik/rutin för att stärka mig själv inifrån och ut. Jag lever som jag lär.

Jag har över 14 års erfarenhet av holistisk wellness och är bland annat utbildad yogalärare och personlig tränare. Jag har även gått kurser i breathwork och praktiserat meditation i över tio års tid. Tackvare min egen inre resa har jag nu skapat verktyg för att just du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv. I min filosofi är alla delar lika viktiga. Jag har ett holistiskt tänk och arbetar utifrån tre principer i allt jag gör: mind, body and soul. Min energi och passion för holistisk wellness är stor och du kommer garanterat att uppleva den på min hemsida.

Boka mig gärna för uppdrag eller skicka iväg ett mail om du har några frågor.
Med kärlek Maya


Welcome to my platform! Here you will find all things me, Maya Nestorov.

My foundation is holistic health – all parts are equally important to obtain good health, body, mind, and spirit. For me it is also important to spread awareness about sustainability in everything I do, so I don’t leave any negative footprints on the environment.

Contact me for different amazing assignments – contact@mayanestorov.se