Om Maya


– Välkommen till mitt liv –
Här hittar du allt om mig och min filosofi, som är Empowered Wellness lifestyle

“Empowered Wellness handlar om att ge dig, individer kraften att ta kontroll över din egna hälsa och ditt välmående genom medvetna och hälsosamma val varje dag. Empowered wellness boostar och betonar självförtroende samt förståelse av eget ansvar i att forma bättre hälsa och ett mer meningsfullt liv. Detta sker geom att koppla ihop kropp, själ och sinne.“Jag är experten och VD för mitt eget välmående. Dagligen skapar jag vägen till den mest fantastiska versionen av mig själv. Jag följer alltid mina egna inre känslor och strävar efter det jag vill ha och älskar varje dag. För att kunna göra detta ger jag min kropp, mitt sinne och min själ självkärlek, näring, rörelse, meditation och djupa andetag.

Välmående är att praktisera hälsosamma vanor dagligen för att uppnå bättre fysisk och mental hälsa. Istället för att bara överleva kommer du att leva.
– Maya Nestorov –


Det är jag som är Maya Nestorov och på mayanestorov.com delar jag med mig utav mina rutiner och mitt sätt att leva ett mera holistiskt välmående liv. Allt jag delar är en mix utav av egen erfarenhet med många år av inre arbete, läkning, och studerad kunskap. Genom att jag delar min väg och mitt sätt att leva ett renare liv med positivare energi och starkare kvinnlig kraft hoppas jag på att inspirera dig till att göra det samma i ditt liv. Jag är här för att skina, vara stolt över mig själv och äga min inre empowered women. Så är även du! Genom mina sociala medier vill jag sprida min energi så att du kan hitta din kraft och boosta din självkänsla och ditt självförtroende. Allt för att du ska kunna äga den vägen du väljer att gå!

“Jag är experten och VD för mitt eget välmående”.

Min resa började för ca 15 år sedan då jag upplevde mitt spirituella uppvaknande, mitt hjärtöpnnande. Jag vaknade upp till mig själv och mitt livssyfte – ett big bang som öppnade upp många delar av mig själv jag inte hade kännt och upplevt innan. Livet kantades då av många tunga känslor och mörk energi (depression, sorg och hälsoproblem). Känslor som jag säkert haft inlåst länge men nu frigöra och läka.

Tackvare mitt spirituella uppvaknande fick jag dock ett mycket högre medvetande och en djupare förståelse för vad livet egentligen handlar om för mig. Den långa resan tillbaka till ett liv i balans och acceptans för alla sidor av mig själv har fått mig att förstå vad jag nu behöver för att må så bra som möjligt. Vägen tillbaka har varit extremt lång, men tackvare min inre kraft, mitt bottenlösa driv samt min stora längtan efter en djupare förståelse för vem jag är har det jag idag delar med mig utav vuxit fram. Att läka mig själv holistisk har varit min främsta prioritet under många år. Detta har nu resulterat i min livsfilosofi och starten till mitt drömyrke.

“Jag väljer och äger min egna väg”
Den vägen vill jag nu dela med dig så att du kan hitta din rätta väg.


”Genom att jag är mig själv ger jag dig rätten att vara dig själv”

– Lets glow together –


Delar du min vision låt oss då arbeta tillsammans!

Jag har över 11 års erfarenhet av holistisk wellness, där jag bla är utbildad yogalärare och personlig tränare samt journalist. Jag har gått kurser i andning och praktiserat meditation i över 10 års tid. Mera info om vad jag erbjuder hittar du här

“Dagligen arbetar jag även med min egen wellness rutin för att stärka mig själv inifrån och ut.

Har du ideer och önskemål kring sätt att arbeta på är jag alltid öppen för det. Jag älskar att inspirera just dig till en mera hållbar holistisk livsstil. Alla delar för att skapa en bättre helheten är nyckel till personlig framgång!


Photo av Aboutthatlook.com