Nytt jobb på Yogayama + yogalärarutbildning

Oj oj oj…. just nu är det en hel del saker på g i mitt liv. Allt är lite galet, massor av förändringar. Det är egentligen som det brukar vara i livet, allt på en och samma gång. En av de bättre och positiva grejerna som faktiskt händer just nu är att jag precis börjat jobba på Yogayama Östermalm (yoga studio) i Stockholm, som bl.a. assisterande sortiment ansvarig och sedan har jag butiks ansvaret samt att jag även kommer, som det ser ut nu att utbilda mig till yogalärare till hösten. Jag vet, sååå kul!

Min utbildning kommer jag så klart gå på Yogayama a 200 h och sedan får jag se hur jag tar mig vidare där ifrån. Nu helt plötsligt längtar jag till hösten.
Jag har alltid gillat Yogayama för studion har allt i ett. En shop med coola yoga/träningskläder (som jag nu bl.a. är ansvarig för), behandlingsrum för ayurvediska behandlingar och yogan så klart, men även deras grymma cafe med super bra mat. The place to be med andra ord. Så alla ni som följer mig. Kom in på Yogayama och säg hej vet jag. Vi ses där. Puss och Kram


Oh my god… there is a lot of things going on in my life right now. Everything is a bit crazy, lots of changes. It’s really like it’s usually in life, all at once. One of the better and more positive things that are happening is that I have just started working at Yogayama yoga studio in Stockholm and as it now seems I will as well educate myself to become a yoga teacher in the fall. I know, sooo much fun!

My education will obviously be at Yogayama. A 200 h teacher training and then I will see how I will take it further from there. Now all of a sudden I am longing for the autumn.
I have always liked Yogayama because the studio has everything there. A shop with cool yoga / workout clothes (which I am now responsible for), treatment rooms for Ayurvedic treatments and the yoga of course, but also their awesome cafe with super good food. In other words, the place to be at. So all you who are following me. Come visit me at Yogayama and say hello. See you there. Kisses and hugs

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *