Ny vlogg uppe – En mini-smart-guide till hur du använder oljor!

P R E N U M E R E R A   H Ä R  ? 

I dagens vlogg har jag spelat in en mini-smart-guide till dig om olika oljor, som du kan använda till ansiktet. Eftersom jag inte är någon expert inom området besökte jag min vän Sara Nomberg på Yoga studio Yin & yang i Stockholm. Jag fråga alla de frågor som jag får från er & några till, som säkert du också undrar över. Du kommer bl.a få tips om vilka oljor du ska använda vid fett respektive torr hy samt att Sara gör en mini olje behandling på mig som du faktiskt kan göra hemma. Den är super enkel & så skön! Du får många bra tips hur du på bästa sätt kan använda olja i din egen hudvårdsrutin helt enkelt.

Njut av din frukost medan du tittar vet jag. Trevlig söndag finaste du! Kärlek Maya


 

Good morning Sunday!

A new video vlog is out in my youtube channel. Its in Swedish, but use the subtitles.
Have a fantastic day my love. Hugs Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *