Ny vlogg – makeup tutorial med ekologiska puroBIO

Hej fina!
Det har varit en mindre radiotystnad på vloggen & det grundar sig i olika anledningar, men för att bryta denna tystnad & återuppta vlogglivet vill jag släppa mitt & Ivans otroligt roliga samarbete tillsammans med Econatur Bio Company Sverige AB & det italienska märket puroBio. Ivan sminkar en fin & somrig look på mig & du får se steg för steg hur han går till väga.

puroBIO är ett otroligt prisvärt märke med riktigt bra priser för den fina looken. Även om detta är en betald marknadsföring kan jag ärligt säga att flera av puroBIOs produkter är mina favoriter, som jag dagligen använder i min egen personliga makeup. För att se vilka jag gillar bäst klicka dig vidare in på videon.

Är du nyfiken på produkterna kan du kolla in dem här. 

Njut av din dag! Kärlek Maya & Ivan hälsar också. Du hittar hans & puroBIOs sociala medier under klippet på youtube.


 

 

Hi you guys! 
A new video is up & its a makeup tutorial with puroBIO. Its in Swedish, but use the subtitles. Enjoy kisses Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *