På uppdrag av Berns Group AB!

Berns group AB – nu kan jag äntligen berätta om mitt uppdrag på Berns!

Kommer du ihåg när jag för några veckor sedan nämnde ett roligt Rawfood uppdrag, som jag skulle göra? Jag vill idag avslöja det som jag bara hintade om då, nämligen att du kan gå och äta raw desserts på Berns i Sthlm, som är inspirerade av ingen mindre än mig. Detta är otroligt häftigt och på uppdrag av Berns. Jag är stolt som en tupp!

Berns uppdrag

Uppdraget har varit mycket roligt och jag är otroligt stolt över mig själv.
Under ett par dagar har nämligen jag, Ebba & Jessica (Berns konditorer) stått i deras kök & testat fram 5 st raw desserter, som nu kommer serveras på deras goda buffe.
Berns väljer nu att satsa på en hälsosammare linje och vill erbjuda alla raw och veganska alternativ. Fantastiskt va!! Jag tycker att de gör helt rätt och jag hoppas att fler restauranger hackar på initiativet för vi behöver mera hälsosamma desserter och maträtter.

Tusen tack till Anders, Ebba & Jessica för detta roliga uppdrag. Tillsammans har vi skapat magi. Enjoy!


Hi you girls!!
I am now releasing my collab with Berns in Sthlm. I have made together with Ebba & Jessica 5 raw desserts for their buffet that there are so famous for. Its been a blast & I am so proud of myself. Thank you to Anders & the girls for making this happen. We created magic. Kisses Maya

Enjoy the video above. Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *