Några råa rätter och efterrätter

Rawfood utgör ca 50% av min kost, både mat och desserter. Det är inte alltid lätt att komma på goda raw rätter eller efterrätter så här delar jag med mig av några favoriter till er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Raw lemon bliss balls

Dessa magiskt goda citron- och lakritsbollar är alltid uppskattade som tusan och definitivt en av mina favoriter. Receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Raw falafel with sesam seeds 

En rå rätt som jag gillar starkt är raw falafel med sesamfrön. Denna råa boll smakar exakt som en friterad falafel och innehåller inga kikärtor, utan bara frön och kryddor. Bör smakas omgående! Receptet hittar ni här!

Jag gör ofta raw gröna juicer, som är välgörande för både hy och hälsa. Denna skönhets & hälsojuice är en grön favorit och något jag försöker göra ofta.
Har man ingen Omega slow juicer att pressa juice i går det givetvis också bra med en råsafcentrifug. Receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Raw zucchini pasta

En otroligt smarrig zucchinipasta med eco pesto, körsbärstomater, soltorkade körsbärstomater och solrosskott är helt klart något jag äter flera gånger i veckan. Det är gott och går snabbt att tillaga. Perfekt som hälsosam snabb mat! Receptet hittar ni här!

Njut av en raw-middag ala Rawliving av Maya Nestorov


 

Hi you!

Raw Food represents about 50% of my diet, both food and desserts.
It is not always easy to know what rawfood dishes to make so here I share with you some favorites of mine.

Raw lemon bliss balls
Raw falafel with sesame seeds
Green Juice Beauty
Raw pastas zucchini

Enjoy your rawfood dinner!

Följ:
SHARING IS CARING: