Rawfood-tips om man vill införa mera rawkost i sitt liv

Jag brinner ju för rawkost, men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska göra för att införa den typen av kost i sitt liv. När jag började med rawfood tog jag till mig vissa av de tips jag vill dela med mig till dig idag. Det finns även några recept i inlägget, som du kan testa.
Jag äter inte 100% raw, men stora dela råkost blir det. Dock känner jag att nu till höst/vinter behöver jag mera varm mat. En blandning är bra.

raw-falafel-1024x576-1

För att komma till tipsen och recepten klicka här! Trevlig torsdag kväll! Kram Maya


Hi! Today I am sharing great and easy tips on how you can implement more raw food in your diet. Easy and basic things. Read here – click! Love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *