Mjölk- & glutenfri frukost vecka!

Hello! Okej, låt mig få prata om fullmånen som inträffar imorgon… jag känner redan energin. Jobbigt!! Allt är ju energi så där av är det egentligen inte konstigt att månes energi påverkar jorden som i sin tur påverkar oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har ju inte bloggat på två dagar för jag har inte mått så bra pga alla känslor som kommer upp vid fullmånen. Månens energi är ju som starkast tre dagar innan och tre dagar efter fullmånen. Jag vaknade i torsdags med ångest & inte haft orken att göra någonting. Jag har försökt, men till slut förstod jag att okej jag behöver bara släppa allt och vila tills jag känner att jag orkar igen. Idag var första dagen då jag fick känslan för att göra en djupmeditation, gå en lång promenad i skogen för att sedan komma hem och sätta mig & blogga.
Vill ju egentligen blogga hela tiden, då jag alltid vill uppdatera till dig, men är ju inte mer än människa. Om du också är högsensitive & känner av månen så kan du veta att du är inte ensam & känslorna lugnar sig i mitten på veckan. Imorgon tänkte jag dela med mig av en liten ritual jag ska göra idag. Så klicka dig gärna in på bloggen imorgon om du vill läsa lite om det.

Nu tänkte jag lägga ut ett smarrigt frukost recept & kicka i gång veckan som jag vill kalla frukost veckan. Jag tänkte nänligen att jag skulle lägga ut tre recept till onsdag, fredag & söndag. Denna veckan blir alltså en glutenfri frukost vecka. Den blir lite raw, lite glutenfritt & lite annat. Allt för att ge dig inspiration till en smarrig & hälsosam frukost.

Första receptet är en otroligt god coconut yoghurt med granola – klicka här för att hitta den!
För att hitta yoghurten så spana in Abbot Kinney’s hemisda, annars går det givetvis bra att använda en valfri vegetabilisk yoghurt. Hörs imorgon igen. Kärlek Maya


 

I haven’t been posting anything for two days because I have not felt so good. It all the emotions that are coming up because of the full moon. The moon’s energy is strongest three days before and three days after the full moon. I woke up on Thursday with anxiety & did not have the energy to do anything. I tried but at last, I understood that okay I just need to let go of everything and rest until I feel I can get back up again. Today was the first day that I got the feeling of going for a long walk in the woods and then come home and write some blog posts.
I do really want to blog all the time since I always want to update for you, but I am no more than human. If you also are highly sensitive as me and feel the moons energy, you can know that you are not alone and your feelings will calm down in the middle of the week. Tomorrow I thought I would share a little ritual I’m going to do today. So, feel free to head over to the blog tomorrow if you want to read a little about it.

Now I am going to post a yummy breakfast recipe & kick start the breakfast week. I am going to post three recipes Wednesday, Friday & Sunday. They will be raw or gluten-free. Everything to inspire you to have a tasty and healthy breakfast.

The first recipe is an incredibly good coconut yogurt with granola – click here to find it!
To buy the yogurt, try Abbot Kinney’s home page, otherwise, it is ok to use any plant based yogurt. Se you tomorrow again. Love Maya

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.