Mina bästa tips på enkel meditation!

Nu känner jag att jag behöver komma igång med min meditation på riktigt igen. Meditation har liksom varit min life saver sedan länge, men av någon anledning slutade jag helt plötsligt och har inte lyckats få in rutinen igen. Då mitt liv börjar rullar på ganska bra nu, med jobb alltså känner jag stressen krypa på lite emellanåt. Är det något jag vet om mig själv är det att jag har en sådan enorm styrka så även om jag känner att det är dags att stanna upp kan jag köra på. Dock har jag ju gått in i “väggen” innan så den läxan gör jag inte om, men med meditation kommer jag inte ens komma i närheten av en sådan olycka. Så dags att få in min underbara rutin igen.

mayanestorovmayaspa

Då jag har lagt ut x antal meditationer på bloggen innan så behöver jag inte titta långt efter inspiration, utan jag blädrar bara bland mina egna inlägg. Här är ett inlägg som jag behövde läsa nu och kanske behöver du också denna namaste pepp. Happy meditating my friend. Vi ses på andra sidan… hihih!

Njut av din fredag och trevlig helg. Namaste


 

Now I feel the need to get started with my meditation again. Meditation has always been my lifesaver, but for some reason, I stopped suddenly and have not managed to get the routine back. I feel that my life is rolling pretty well right now, with work and I also feel the stress a little while. If its something I know about myself is that I have such an enormous strength so even if I feel it’s time to stop, I can still go on. However, I have “burnet” myself before and I will not do that lesson all over again, but with meditation, I will for sure not ever even come close to such an accident. So time to get my wonderful routine back on.

Since I’ve posted many meditations on the blog before, I do not have to look very far for inspiration, I’m just browsing thru my own posts. Here is a blog post I need to read now and maybe you also need this namaste inspo. Happy meditating my friend. See you on the other side …

Meditation – click here!

Enjoy Friday and have a nice weekend. Namaste

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *