Min plan + härliga juicer inför våren!

Hej hej vacker!

Nu är jag hemma igen efter min trip ner till Skåne, där jag hälsade på min pappa & familjen. För dig som missat fyllde jag 35 år i fredags så det blev lite av ett firande tillsammans med min kusin som även hon fyller år. Mysigt att få umgås & bara vara. Det har varit en omvälvande tid får jag minst sagt säga, med MYCKET känslobearbetning (träffat pappa igen efter många år, träffat min kusin efter 34 år etc). Börjar bli lite sliten av allt själsligt rensande, men vad gör man inte för att må bra inifrån.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bild Aboutthatlook.com

Nu är det i alla fall dags att sakta fokusera om och börjar jobba. Dags att verkligen fokusera på blogga, vlogga & fota. Eftersom jag tagit lite micro paus känner jag att mitt arbete fått lida lite på sistone & det gillar jag egentligen inte, även om det är extremt nyttigt att koppa bort emellanåt.
Jag känner att det varit lite rörigt med allt. Kommer sätta mig ner i kväll & göra en bra plan för inlägg, vloggande & fotande. Det blir en del att göra när man är bloggare så gäller att hålla ordning & uppdatera sin plan ofta. När jag har gjort min plan återkommer jag hur den ser ut så att du kan hänga med på när & var allt postas. Låter det som en bra grej?

För att kicka igång våren ordentligt som förhoppningsvis kommer till oss på riktigt nu. Tänkte jag dela med mig av några goda juicer som är fräscha & goda att avnjuta i solen.

Hoppas du haft en fin dag! Kärlek Maya


 

Hello gorgeous!

Now I’m home again after my trip to Skåne, where I hung out with my father and family. For those who dont know, I had my 35 birthday this friday so it was a bit of a celebration with my cousin who as well had her birthday. It has been a emotional time I must say (meet my Dad again after many years, met my cousin after 34 years, etc.). I must say that I am a little tired of all soul-cleansing, but I am am willing to do whatever it takes to feel good & healthy.

Now it’s time to slowly change focus and start working. I want to really focus on blogging, vlogging & taking pictures. Since I took a little break, I feel that my work has suffered a little & I do not really like that, although it is extremely good for your health to disconnect from time to time.
I feel that everything has been a bit messy lately, so I will this afternoon make a good plan for all my posts & vlogs. There is a lot to do when you are a blogger so it’s important to keep everything in ordering and update your plan often. Blogging is no part-time job, not for me anyway. However, I do not want to complain because I love my jobb and would not change my freedom for anything. Once I’ve done my plan I will share everything with you so you can keep up with when & where everything is posted. Does it sound like a good plan?

To kickstart spring properly I thought I would share some good juices that are fresh & yummy to enjoy in the sun.

Green & fruity alkaline juice
Green beauty juice
A yellow / orange spicy juice

Hope you had a nice day! Love Maya 

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *